facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kozijnshop.nl

Kozijnshop.nl

Info

Webshop in kozijnen, bouwproducten en overige producten.

Geschiedenis

Kozijnshop.nl staat voor snelle oplossingen in de bouwwereld. Wij zijn een jong en creatief team dat graag met de klant meedenkt. Doordat wij de houten kozijnen volledig met de hoogste kwaliteit snel bij je thuis bezorgen, zijn wij jouw partner in renovatie en nieuwbouw.
Vanuit onze vestiging in Rijssen leveren wij de kozijnen door heel Nederland.

https://www.youtube.com/watch?v=aLHeKwU3c_c



"Leverancier van houten kozijnen vanaf 20 werkdagen door heel Nederland. Stel online zelf je houten kozijn samen en krijg direct prijs en technische tekening. Liever een offerte op maat? Vraag je offerte aan via [email protected] bestellen kan via onze webshop!"
Adres: Spoelerstraat 5, 7461 TX Rijssen
Telefoonnummer: 0548-201050
Stad: Rijssen
Route: Spoelerstraat 5
Postcode: 7461 TX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Houten kozijnen op voorraad, Houten kozijn online, Houten kozijnen prijzen, Klassieke houten kozijnen, Houten kozijnen fabriek, Houten kozijnen laten plaatsen, Houten kozijnen vervangen, Kozijn configurator
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WEBO WEBO 119 meter Ik heb in 2017/2018 mijn vierdejaars stage mogen lopen bij WEBO. Inmiddels per novemb...
Profimex Bedrijfskleding Profimex Bedrijfskleding 189 meter We mochten dartkledjng uitzoeken. Fantastische winkel, veel keuze en keurig geholpen.
Harmeling Interieurconcepten Harmeling Interieurconcepten 193 meter Harmeling Interieurs B.V. Is een bedrijf voor winkel- en projectinrichting met een te...
Magistor Magistor 231 meter Bij Magistor draait alles om straal- en verspaningstechniek. Deze pagina heeft vooral...
Jadi Bedrijfsvloeren Jadi Bedrijfsvloeren 258 meter Goede service, nette jongens aan het werk.
Hallotafel Hallotafel 291 meter
Kalco Bouw Kalco Bouw 321 meter Fijne lui die me heel goed geholpen hebben met een nieuwe tochtstrip te plaatsen in e...
De Jong betonvloeren BV De Jong betonvloeren BV 359 meter Fijn bedrijf denkt met je mee
Color Up goes Max Color Up goes Max 370 meter Fantastisch bedrijf met fantastische mensen
CuraNovum CuraNovum 425 meter Ons verhaal begint met het geloof dat mobiliteit van vitaal belang is voor het leven ...
KIPPERS - RIJSSEN KIPPERS - RIJSSEN 445 meter Op de website staat voor 16u besteld, de volgende dag in huis maar daar klopt niks va...
De weerd design De weerd design 524 meter wij maken allerlei meubilair van steigerhout, op maat en naar wens
BIM4ALL BIM4ALL 580 meter BIM4ALL is een breed gespecialiseerd bedrijf op het gebied van de werkmethodiek Bouw ...
Reginox Reginox 589 meter Zeer slechte ervaring met Reginox wasbakken. Wij hebben een mooie zwarte spoelbak gek...
Masterstone BV Masterstone BV 625 meter Masterstone importeert voor u de beste natuursteensoorten uit het Verre Oosten, Zuid ...
APHart photography APHart photography 634 meter Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar vertaalt het ook naar herkenbaarheid en toe...
Vruggink Pallets Rijssen Vruggink Pallets Rijssen 655 meter Appart zaakje. Pallets van slechte kwaliteit en tevens zelf gestempeld. Dit soort bed...
Architectuurwonen Architectuurwonen 660 meter Uw luxe Wens is onze standaard!
Recensies
Enige tijd geleden een raamkozijn met tuindeuren besteld. Het resultaat mag er zeker wezen. We zijn er blij mee. Snelle levering en goede service. De aflak liet nog wel wat te wensen over, maar daar is een goede oplossing voor gekomen. Kozijnshop bedankt!
De online tool van kozijnshop is erg duidelijk en gebruikersvriendelijk. Fantastisch dat je alle kozijnen precies op maat kan krijgen en alles zo in eigen hand hebt. De medewerkers van Kozijnshop hebben mij ontzettend goed geholpen bij het invullen van de online tool. Ze zijn zeer goed bereikbaar, hebben alle geduld en veel kennis die ze goed over kunnen brengen. De kwaliteit van de kozijnen is uitstekend en zeer degelijk. Ondanks dat ze nieuw zijn, zien ze er niet ’nieuwbouw’ uit. Ook voor oudere huizen blijft het in de uitstraling passen. Onze architect was ook onder de indruk van het 5-punts beveiligingsmechanisme :0 Kortom, wij zijn erg tevreden met onze kozijnen en bevelen kozijnshop van harte aan.
Wij werken nu al een aantal jaar met tevredenheid samen met kozijnshop. Van offerte aanvraag tot aan levering wordt goed geregeld. Ook wordt er altijd mee gedacht. Er wordt altijd vakmanschap geleverd! Dank jullie wel. Wij kijken wederom uit naar een mooie en goede samenwerking!
Erg fijne ervaring met dit bedrijf, heb hier een kozijn met tuindeuren besteld. Het ontwerpen van het kozijn met de ontwerptool ging heel gebruiksvriendelijk, aangevuld met vriendelijke en deskundige telefonische assistentie van een medewerker. Het kozijn werd vervolgens stipt op tijd geleverd, goed verpakt en op de mm op maat. Degelijke en mooie afwerking, goed hang- en sluitwerk. Dank voor de goede service!
Voordeurkozijn met deur besteld 3 jaar geleden. Nu een onderdeel van het sluitmechanisme afgebroken, wat niks met de kwaliteit te maken heeft. Kozijnshop gemaild over het onderdeel, kreeg meteen bericht terug dat ze het onderdeel al besteld hadden en een week later word bezorgd als service. Topservice en fijne communicatie van kozijnshop.
Een deur met kozijn besteld. Dit ter vervanging van een bestaande deur in mijn schuur. Ik ben in het bestelproces supergoed geholpen. Alle wensen waren mogelijk en ik kon zelf een tekening in sturen met de exacte gewenste maten. Ik kreeg ter bevestiging een tekening van kozijnshop.nl terug en na akkoord is de deur besteld. Nadat product gereed was kwam de definitieve leverdatum mij net niet goed uit. Na wederom prettig en snel contact is de leverdatum iets naar voren gehaald zodat ik op het gewenste moment de deur nog kon plaatsen. Wat top! En ook over de aftersales niets dan lof. Er brak een stukje uit de kunststof sluitplaat, ook daarvoor komt gewoon een nieuwe mijn kant op. Wat geweldig! Kwaliteit van deur en kozijn is uitmuntend. Exact volgens mijn wensen gebouwd, op de mm nauwkeurig, Volledig gemonteerd en afgehangen geleverd, plat op een pallet. Mooi dik in de aflak. Ik zou een volgende keer hier absoluut weer bestellen.
Helaas slechte kozijn geleverd gekregen, niet haaks, glaslatten te kort, kozijnen beschadigd doordat er pasplaten tussen de kozijnen geslagen zijn, slot kapot, terrasdeuren die niet van binnenuit dicht kunnen en tot op heden nog steeds niet werkend en goed afgewerkt. Extern bedrijf langs geweest die het zou gaan herstellen, hij vertelde al gelijk dat de nieuwe glaslatten, die beloofd waren hem niet zouden worden. Als hij de oude latten eruit zou halen maakte hij meer stuk dan het nu al was. De enige oplossing die ze hadden, dat was kit.. de kozijnen die niet haaks waren is iets afgeschaafd zoveel als wat kon, maar is helaas niet genoeg. De terrasdeuren zijn nog altijd niet goed, tevens was het slot al kapot bij levering, hebben ze een nieuwe opgestuurd en die zou ik dan maar zelf moeten plaatsen, service noemen ze dat. Nu inmiddels al meer als een half jaar verder met nog steeds geen oplossing gekregen. Door en door slecht..
Zeer tevreden met de grage deuren. Afhandeling van de bestelling online werkt goed. Medewerkers zijn klantvriendelijk en willen graag met je mee denken.
Ik ben heel tevreden met het geleverde product. Wij hebben na telefonisch advies, nieuwe garagedeuren besteld via de site. De bestaande stalen kanteldeur in onze garage aan huis had geen isolatiewaarde. Met dit houten kozijn en houten deuren, is dat probleem opgelost. Het monteren van het kozijn was een fluitje van een cent. Het past allemaal perfect en wij zijn erg erg blij mee. Het ziet er chic uit en we krijgen veel complimenten en vragen van buren. Die verwijzen we graag door naar de mensen van Kozijnshop.nl Vanwege leveringsproblemen vanwege corona hebben we een weekje extra moeten wachten op de levering. Maar uiteindelijk is dat prima opgelost door Jan Hendrik! Heb je een nieuw kozijn nodig en kunnen de mensen van Kozijnshop dit maken? Twijfel dan niet en bestel het bij deze mensen!
Mooie openslaande garagedeuren gekocht bij Kozijnshop. In hele traject, van kleine aanpassingen in ontwerp tot uitgestelde levering ivm verhuizing zeer klantvriendelijke service ontvangen. Betrouwbaar en heel goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid