facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kowa Holland Wagenbouw

Kowa Holland Wagenbouw

Info

Het carrosseriebedrijf op het gebied van verkoopwagens en vaste standplaatswagens ten behoeve van de ambulante handel.

Geschiedenis

Met ruim 20 jaar ervaring in de wagenbouw branche heeft Kowa Holland Wagenbouw alle technische vakkennis in huis vergaard voor het ontwerpen en fabriceren van een verkoopwagen geheel naar de wensen van de klant. Tevens zijn wij per januari 2006 weer hét adres voor al uw schadeherstel-, reparatie- en onderhoudwerkzaamheden.

Onze professionele verkoopwagens zijn 100% maatwerk en vervaardigd volgens een mengsel van hedendaagse branche-eisen en het wensenpakket van de opdrachtgever. Wij zijn de enige in Spakenburg die zijn verkoopwagens in zijn geheel hier fabriceert. Dit zien wij als een groot voordeel voor de klant doordat deze nauw betrokken is bij het ontwerp en de bouw van zijn/haar verkoopwagen, zodat de verkoopwagen tot in de details zal voldoen aan zijn/haar eisen.
Door middel van een scherp inkoopbeleid zal de prijs – kwaliteit verhouding optimaal zijn. Tevens zal de verkoopwagen ‘voorzien’ zijn van een uitstraling die opvalt bij de consument.

Adres: Energieweg 9, 3751LT Bunschoten
Telefoonnummer: 033-298 10 98
Stad: Bunschoten
Route: Energieweg 9
Postcode: 3751LT


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid