facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kovobel

Kovobel

Info

Kovobel.nl de Benelux distributeur van de demontabele containers met de bekende rode hoeken.



"Import van demontabele materiaalcontainers Kovobel!"
Adres: Energieweg 1, 3401MD IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6874704
Stad: IJsselstein
Route: Energieweg 1
Postcode: 3401MD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Demontabele container
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Terberg Kinglifter Terberg Kinglifter 2 km Vertaald door Google Super praten Origineel Super jednání
Roba Metals Roba Metals 2 km Ik werd te woord gestaan door Natasja en uitermate asociaal behandeld! Ik hoop niet d...
Recensies
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Kovobel. Goed advies en snelle service. Toen bleek dat de container toch niet helemaal recht stond zijn ze teruggekomen om te helpen. Daarna hadden we schade aan de plank dragers door verkeerde belading. Heel stom en eigen schuld maar Kovobel heeft ons kosteloos nieuwe dragers gegeven en uitgelegd hoe we dit kunnen verkopen. Super service, zeer vriendelijk en bereid tot hulp.
Een mooie materiaal container besteld! Echter op dag van levering bleek dat de levering niet door kon gaan vanwege schade bij transport. Dit heb ik samen met verkopers van Kovobel kunnen oplossen. Men bood een goed alternatief en men kwam mij ruimschoots tegemoet met een ruime compensatie. Binnen het uur nieuwe factuur en geld terug op de rekening. Zelfde dag nog geleverd en met extra hulp toch de opslagcontainer kunnen plaatsen. Tja, dit zou normaal moeten zijn in het land van commercie, maar we weten allemaal dat je als klant al gauw in de kou staat. Mannen dank voor de aandacht en het begrip! Top, wat mij betreft 10 met een griffel! Ik beveel jullie aan!
Waardeloze containers, niet normaal. Afspraken werden niet nagekomen door de leverancier waardoor ik meer dan drie maanden op mijn container moest wachten. Toen de container eenmaal stond was er na een maand al sprake van roest.
Zeer goed overleg met Alexander, daarna op tijd geleverd,goede uitleg en alles was compleet geleverd ,fijn zaken doen zo.
Zeer degelijke gasflesopslag, kwalitatief goed product. Geleverd binnen enkele werkdagen en goed geholpen qua advies. Eenvoudig zelf in elkaar te zetten.
Komen hun afspraken na en blij met de opslag box die ik daar gekocht heb!
Goede service leveren netjes wat ze beloven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid