facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kous Hoveniers

Kous Hoveniers

Info

Kous Hoveniers vervaardigt vanuit stijl en passie exclusieve en stijlvolle tuinen. Stijlvol tuinontwerp | Duurzame aanleg | Professioneel tuinonderhoud

Geschiedenis

Kous Hoveniers is een jong, innovatief hoveniersbedrijf met een brede klantenkring van bedrijven en particulieren, ook vve's en (zorg)instellingen. We werken met enkele aanlegteams en enkele onderhoudsteams. Tevens is er een tekenkamer waar de tuinplannen worden gemaakt in samenspraak met de klant.



"Kous Hoveniers is een jongvolwassen, innovatief hoveniersbedrijf. Met het veluwse Voorthuizen als thuisbasis houden wij ons elke dag bezig met het vormgeven, aanleggen en onderhouden van tuinen. Grondlegger van het bedrijf is Aart Kous. Met ons enthousiaste team staan wij graag voor u klaar. Voor tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp in de regio Utrecht, Amersfoort, Ede, Nijkerk en Barneveld zijn wij uw hovenier! Aangenaam kennis met u te maken!"
Adres: Lange Zuiderweg 78, 3781 PL Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342 47 4465
Stad: Voorthuizen
Route: Lange Zuiderweg 78
Postcode: 3781 PL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Middendorp Tuinen Van Middendorp Tuinen 2 km Prachtige voorbeeltuinen
Recensies
Complimenten voor het hele team van hoveniersbedrijf Kous. Bijzonder prettig en met oog voor detail. Vakkundig en strakke planning met resultaat zoals wij dit voor ogen hadden. Bespreking, uitwerking en tussentijdsschakelen maakte het voor ons een fijne gebeurtenis. Nu genieten!
Hebben al de tuin ontworpen bij ons maar kwek nog even want ik wil na 8jr toch een verandering toevoegen
Moet de afspraak nog na komen
Altijd op tijd en leveren net werk.
Prettig contact en vakkundige medewerkers.
Geweldige en professionele service van het begin tot het einde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid