facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koudijs hypotheken en pensioenen

Koudijs hypotheken en pensioenen

Info

Hypotheekadvies
Pensioenadvies voor particulieren, ZZP en bedrijven.

Geschiedenis

Hypotheekadvies
Pensioenadvies voor particulieren, ZZP en bedrijven.



"Gespecialiseerd in hypotheken en pensioenen. Volledig aanbod banken en verzekeraars."
Adres: Dorpsstraat 47, 2912 CA Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 085-4016391
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Dorpsstraat 47
Postcode: 2912 CA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Den Ouden Assurantiën BV Den Ouden Assurantiën BV 1 km Kwam hier terecht voor een scooter verzekering. Wilde ze niet afsluiten omdat ze hier...
Recensies
Hele fijne ervaring gehad bij Richard Koudijs. Ongeveer een jaar geleden een huis gekocht. Onze vorige hypotheek adviseur had vanuit het niets niks meer laten weten. Daardoor ontstond er een enorme tijdsdruk met het rondkrijgen van de hypotheek. Vervolgens bij Richard terecht gekomen en heeft ons vanaf het moment van dag 1 geholpen, hij had gelijk tijd gemaakt in de avonduren. Zonder Richard was het dus niet gelukt. Het was prettig contact, heldere taal en hij gaf goede adviezen. Andre is ook ervaren, goed geholpen met o.a. de verzekeringen.
Richard heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze voor de juiste hypotheek. Het was onze eerste hypotheek dus we wisten bijna niks, maar Richard heeft alles rustig uitgelegd en ons geholpen bij alle stappen. Wij zijn erg tevreden over zijn werkwijze!
Zo’n 3 jaar geleden heb ik een woning gekocht, Richard heef mij bij de aankoop daarvan voorzien van deskundig financieel advies. Hij heeft een hypotheek samengesteld dat precies past bij mijn situatie. In mijn werk heb ik veel te maken met mensen die werken in de financiële dienstverlening. Ik heb grote verschillen gezien in deskundigheid. Van Richard kan ik zeggen dat hij weet waar hij over praat, hij kijkt en overziet de situatie en zoekt de beste oplossing. Onlangs heb ik Richard opnieuw benaderd voor een pensioenadvies. Opnieuw zeer tevreden hoe hij mij met zijn deskundigheid geholpen heeft. Daarnaast is Richard een fijn persoon om zaken mee te bespreken.
Vriendelijke persoonlijke benadering en kundig advies. We zijn erg goed geholpen door Richard. Hij denkt mee en anticipeert op je persoonlijke situaties. Neemt de tijd voor je. Wij zijn zeer tevreden door zijn klantgerichtheid en betrokkenheid.
Meer dan goed geholpen door Richard en André bij de aankoop van mijn huis. Bij de aankoop van de vorige woning ook al door Richard bijgestaan en ik kan alleen maar heel positief zijn. Geen vraag is te lastig en altijd snel antwoord en zeer goed advies!!
Wij wilden een bouwdepot voor de verbouwing van onze woning. Hierbij werden wij geholpen door André. Wij hebben hiermee een fijne en zeer professionele adviseur aan gehad. André had ons stap voor stap door het hele proces geholpen. We kregen altijd een reactie en of terugkoppeling bij elke actie. De service die Koudijs ons heeft geboden heeft er voor gezorgd dat wij klanten voor de lange termijn zullen blijven.
Richard heeft ons prima geholpen. De lijntjes zijn kort waardoor er snel doorgepakt kon worden en wij snel verder konden met de verbouwing. Als je adviseur zoekt die betrokken is en snel reageert dan zit je goed bij Koudijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid