facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kota Radja Bergum

Kota Radja Bergum

Info

Kota Radja is al ruim 40 jaar een begrip in Bergum en omstreken. Kota Radja is gespecialiseerd in de Kantonese, Pekinese en Szechuanese keuken.

Adres: Lageweg 40-42, 9251 JX Bergum
Telefoonnummer: 0511-462850
Stad: Bergum
Route: Lageweg 40-42
Postcode: 9251 JX


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 21:00
Dinsdag: 16:30 - 21:00
Woensdag: 16:30 - 21:00
Donderdag: 16:30 - 21:00
Vrijdag: 16:30 - 21:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Kota Radja Afhaalmenu, Maandmenu Kota Radja, Kota Radja Menukaart, Chinees Burgum schoolstraat, Chinese Muur Burgum, Kota Radja Beetsterzwaag menu, Chinese Muur Burgum menukaart, Kota Radja Dokkum menu
Recensies
Als ik een halve ster kon geven dan deed ik dat. Mensen bespaar je geld en ga hier absoluut GEEN SUSHI HALEN!!!. Wij hadden gebeld en in de opmerkingen geschreven dat wij geen pittige sushi wouden. Ze zeggen ja maar doen nee. De sushi is droog en valt uit elkaar als of het al een dag in de koelkast stond en er zaten bij sommige stukjes nog visgraat in en bij de zalm sake waait de zalm van het stukje sushi af. Je krijgt minimaal soja saus en helemaal geen stokjes . BESPAAR JE GELD en bestel daar niet
Super heerlijk gegeten, de service is top zoals altijd! Eten is vers, hierom rij ik altijd van Drachten naar Burgum. Ik raad het iedereen zeker aan om een hapje te eten in Kota Radja Burgum.Eten: 5/5
Hele slechte service en chagrijnige bediening! Wij waren er met drie personen om de sushi gerechten te eten. Je kunt 5 maal 5 gerechten bestellen voor een vast bedrag. Na de derde ronde besloten wij om niet de vierde te nemen. We hadden vier kleine sushi hapjes over. Twee van ons wilden nog een toetje. There is always room for dessert toch? Maar toen moesten we de overgebleven sushi's betalen. Ik kan me voorstellen dat je als een dolle blijft bestellen en een boel laat staan je daarvoor moet betalen, staat in de voorwaarden. Maar wij sloegen een hele ronde over en de derde persoon van onze groep zelfs twee rondes. Het kan niet aan de drukte gelegen hebben want er waren maar zeven gasten in het hele restaurant. Wij komen er niet weer.
Jammer dit. We hebben heerlijk gegeten, en na een avond te hebben gezeten en 2 drankjes te hebben besteld vroegen we om een glaasje kraanwater, aangezien dit op het menu staat. Dit werd hard geweigerd, na een uitvoerige uitleg over dat dat aanbod van gratis kraanwater alleen geldt als je een drankje bestelt. Gewezen op het feit dat we al 2 drankjes pp op hadden. Weer een uitvoerig verhaal over dat het alleen geldt als je een drankje bestelt. Mijn vraag aan de manager: wat kost het je om een glaasje water te geven, en wat brengt je hardnekkige weigering nu op? Wij gaan weg na een avond heerlijk gegeten te hebben en goed bediend te zijn - met een rotgevoel. Om 2 cent aan kraanwater. Probeer eens een rekensommetje?
Hun Concept All you can Eat geprobeerd. Duurde wel lang.. alleen was geen all you can eat! Geen onbeperkt fruit eten. En ijs. Hierop mag je het maar 1x bestellen. Je mag niet fruit en ijs hebben.. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt. Ook was het Drinken over datum en werdt niet opgelost Nadat je er enorm stennis over moeten lopen schoppen. Tis naar onze mening geen all you can eat Eten was wel goed. Duurde wel lang.
Mega slechte sushi!! De sushi stukjes vallen uit elkaar, de kip stukjes in de sushi zijn mega droog. De maki rol is mega droog en lijkt al 3 dagen geleden gemaakt... ik bestel hier nooit weer! Weggegooid geld.... echt zonde!!Eten: 1/5
Wat een waardeloze service. Gastvrijheid is een woord dat dit restaurant niet kent. We wilden van het ‘all you can eat’ menu eten en ik vind een soepje altijd erg lekker vooraf. Nu kan mijn maag niet tegen tomatensoep, maar de miso soep die er normaal is, die was uitverkocht. Niet getreurd, dacht ik: dan vraag ik wel kippesoep, die staat tenslotte op de gewone kaart, dus die hebben ze wel. Nee, dat kon niet ‘dat past niet in het concept’. Ik nog uitleggen dat ik er best extra voor wil betalen, maar het kon echt niet, want dan zou er van 2 verschillende kaarten aan 1 tafel gegeten worden en dan kon je niet controleren of het wel klopte. Hoezo???? Ik wil best 3,60 betalen voor een kop kippesoep en verder van de ‘all you can eat’ kaart bestellen en dan €27,50 betalen. Maar zelfs dit redelijk absurde voorstel van mij kon niet. Ik heb werkelijk nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo star in z’n eigen denkbeeld zit. Dit is in elk geval de laatste keer dat wij hier gegeten hebben. Speciale dieetwensen: Ga hier niet heen als je dieet-wensen hebt, want zelfs een kleine aanpassing op de standaard ‘past niet in het concept’.
2022; Wederom hier gegeten, dit maal wel de sushi voor mij. Aangezien de rest van het gezin niet van sushi houd wilde ik dus graag hierheen. Helaas geen all you can eat van de sushi kaart, maar van de afhaal kaart. Wel alle begrip voor omdat er anders ander gezelschap van de all you can eat sushi mee eet terwijl die van de ala carte bestelden. Het zou niet in mij opgekomen zijn, maar helaas is er niets vreemds aan sommige mensen. Jammer dat die het verpesten voor de anderen. De babi pangang was weer heerlijk volgens de andere gezinsleden. Persoonlijk had ik graag kleinere porties willen kunnen bestellen van de sushi zodat ik meer diversiteit had kunnen nuttigen. We hebben genoten van het heerlijke eten en de gastvrije dame van de bediening. 2019; 2 keer hier geweest. De 1e keer sushi gegeten en mijn partner babi pangang. Naar zijn zeggen de lekkerste die hij tot op heden heeft gehad. De 2e keer met het hele gezin geweest. Helaas op maandag geen sushi en door mijn partner voor de babi pangang gegaan. Echter dit maal niet lekker. Navraag door de ober aan de kok leerde dat deze voor de volgende dag was klaar gemaakt en nog in moest trekken. Hierdoor anders zou smaken. Wel een nette oplossing gekregen. Personeel is hier tot op heden steeds heel vriendelijk. En verder het eten heerlijk. Misschien een idee dat indien een bepaald gerecht eigenlijk op is dit gemeld word. Dan had ik iets anders uitgekozen. Verder een aanrader.
Als je van UI houdt en metname heeeel veel ui, dan zit je hier goed. Maar bami zonder heel veel ui kennen ze hier niet! Ook al heb je er 3x om gevraagd om er niet zoveel ui in te doen.. Erg jammer!
Vergeten dat "onze " Chinees dicht is op dinsdag. Dus naar de buurman, oei bij het openen van het bakje bami ..was mijn eetlust weg. Zonder te proeven zag ik dikke witte kleverige slierten, Prei of iets van groente zat er niet in. Wij hadden een uitgebreid menu gelukkig, met tevens nasi ..de kipkerrie was oké rest niet aangeraakt. Tafelgenoten vonden het ook zeer middelmatig. Voortaan geen Chinees op dinsdag. De bami is rechtstreeks de kliko ingegaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid