facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koster En de Waart

Koster En de Waart

Info

Koster & De Waart is een onafhankelijk financieel adviesbureau, voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast zijn wij RegioBank-vestiging.

Geschiedenis

Koster & De Waart is een onafhankelijk financieel adviesbureau, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het advies en de bemiddeling van hypotheken en verzekeringen.

Adres: Dennenlaan 58, 1161 CS Zwanenburg
Telefoonnummer: 0204499099
Stad: Zwanenburg
Route: Dennenlaan 58
Postcode: 1161 CS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Marit heeft mij uitermate goed geholpen bij het afsluiten van een pakket schadeverzekeringen. Het contact verliep heel gemoedelijk en prettig. De telefoon wordt binnen een aantal tellen opgepakt, iets wat je niet vaak meer ziet tegenwoordig en op e-mails wordt ook erg snel gereageerd. De offertes zijn transparant en de duidelijke afspraken worden goed nagekomen. Ik ben heel erg tevreden!
Dennis en zijn team hebben ons echt fantastisch geholpen, ik durf te stellen dat we zonder Dennis onze droomwoning niet hadden kunnen kopen. Onze aanvraag was complex, twee ondernemers in corona tijd en met een deadline om de hypotheek rond te krijgen. Maar door zijn professionele werkwijze, doortastendheid en snelheid was de hypotheek binnen twee weken rond. Tijdens het hele traject blijft hij betrokken, kan je hem alles vragen en koppelt hij alles terug. Daarnaast heeft Dennis zeer kundig advies gegeven ten aanzien van de verzekeringen, hij denkt echt met je mee en alles is er op gericht om het voor jou als klant zo optimaal mogelijk te regelen. En dat op een zeer persoonlijke en betrokken manier. We willen daarom vooral Dennis, Marije en Wendy nogmaals bedanken voor hun inzet! Koster en de Waart kunnen wij echt aanraden, je staat bij hun als klant nog echt centraal.
Dankzij de goede en professionele hulp van Rob is het ons gelukt om een eerste huis aan te kopen. Tijdens de gesprekken wordt de tijd genomen om alles uit te leggen zodat wij als starters een beeld kregen van waar wij allemaal mee te maken zouden krijgen. Van begin tot eind een top service zonder hen was het absoluut niet gelukt. Wij raden Koster en de Waart absoluut aan!!
Ik heb al jaren al mijn financiële zaken bij Koster & De Waart lopen. Mijn hypotheek is destijds fantastisch geregeld en mijn verzekeringen worden ook naar volle tevredenheid behandeld. Het hele team van Koster & De Waart staat altijd voor je klaar, bij elke vraag of situatie. Bij dit kantoor worden mensen nog serieus genomen en echt volledig ondersteund. Een heel persoonlijke aanpak die voelt als een warme deken. Ik kan altijd terecht bij dit geweldige team. Ik zou iedereen aanraden bij deze toppers langs te gaan met alle financiële zaken.
Zeer goed geholpen! We kwamen voor onze gezamelijke hypotheek, en hebben eerst een aantal gesprekken gehad over onze wensen en mogelijkheden, waarna er pas een advies werd gegeven. Doordat alles heel duidelijk werd uitgelegd kunnen wij nu met een gerust hart verhuizen!
Koster en waard zijn voor ons ware helden. Waar wij dachten dat de mogelijkheden ophielden zorgde zij er voor dat het onderste uit de kan werd gehaald om het doel te bereiken. Makkelijk was het zeker niet, maar met een zeer vakkundig team zetten ze er de wind onder en hebben ze onze dromen uit laten komen. Altijd bereikbaar voor uitleg en ondersteuning precies wat je nodig hebt op dit soort momenten! Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid