facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koster afdichtingssystemen

Koster afdichtingssystemen

Info

Marktleider in vochtbestrijding van fundering tot en met dak.



"Vochtwering voor kelder gevel en dak. Waterdicht nieuwbouwen door kelderafdichting aan de buitenzijde en TPO Kunststofdakbedekking voor platte daken. Renovatie van kelders en monumenten met systemen voor optrekkend vocht, zoutsanering en restauratiemortels. Witte zonreflecterende dakcoating. Advies op maat en Köster applicateurs in iedere regio voor een gegarandeerd resultaat."
Adres: Overveld 15, 3848 BT Harderwijk, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31341467090
Stad: Harderwijk
Route: Overveld 15
Postcode: 3848 BT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Köster optrekkend vocht, Koster Deuxan 2c, Acrylaatgel, Köster Saneermortel, Kelderafdichting binnenzijde, Köster injectie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marree Technische Groothandel B.V. Marree Technische Groothandel B.V. 2 km Uitgebreid assortiment en goed advies. Prima zaak!
Recensies
top service door het bedrijf zelf voor mij als zelfstandige en Fijne communicatie, kom je niet vaak meer tegen
Uitstekende waterdichtingsmaterialen, professionele dienstverlening, technische expertise en mensen die graag helpen bij het oplossen van uw waterproblemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid