facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kosteluk Fun & Food

Kosteluk Fun & Food

Info

Wij zijn te vinden op recreatiepark de Woudhoeve! . In de officiële school vakanties alle dagen open va 12 uur, en in de zomervakantie alle dagen va 9 uur!

Geschiedenis

Kosteluk is een ongedwongen en levendig restaurant waar je ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds lekker kunt eten en drinken. Waar je kwaliteit krijgt geserveerd met een lach te midden van een unieke locatie.



"Ongedwongen genieten van fun & food. Op een plek waar je je thuis voelt!Het thuiswerken beu met rennende kinderen om je heen? Werken kan je bij ons ook terwijl je kinderen zich vermaken.We zijn een uitermate geschikte locatie voor familiefeestjes, borrels met vriendengroepen, kinderverjaardagen, kinderpartijtjes of om gewoon gezellig uit eten te gaan met je kroost.Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook!"
Adres: Driehuizerweg 8b, 1934 PR Egmond aan den Hoef
Telefoonnummer: 0725070314
Stad: Egmond aan den Hoef
Route: Driehuizerweg 8b
Postcode: 1934 PR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Speelmogelijkheden, Speeltuin Egmond aan Zee, Restaurant Woudhoeve Egmond aan den Hoef, Kosteluk MENU
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe 't Slot Cafe 't Slot 2 km Heel leuk stekkie om een biertje te drinken Kwamen om iets te eten ...echter keuken a...
Burgers a/d Hoef Burgers a/d Hoef 2 km Created with Tailor Brands
Rasa Lombok Rasa Lombok 2 km Het eten hier is erg lekker. Zoals je van echt Indonesisch verwacht. Bij de counter k...
Zilverzand Strandpaviljoen 't Zilverzand Strandpaviljoen 't 2 km SUPER wat een snelle bediening....en oh zo lief hoe de dames ons hebben bediend....en...
De Koffiemolen De Koffiemolen 2 km Helaas gesloten toen ik er was, maar plek is prima. Wil er nog wel eens koffie gaan d...
Creighton's Restaurant Creighton's Restaurant 3 km Gezellig gelegen restaurant, binnen heel knus ingericht. Hebben een redelijk uitgebre...
Recensies
Met kinderen tot een jaar of 8-10 is het leuk om hierheen te gaan zodat ze kunnen spelen binnen of buiten met lekker weer. Ga je hier puur heen voor een avondje gezellig uit eten dan zou ik even overslaan. Porties zijn niet erg ruim en de bediening vond ik ook niet geweldig. Was sowieso maar 1 iemand voor het restaurant en terras en vanuit de keuken kwam iemand anders uitserveren. Niet onvriendelijk ofzo maar had meer een idee van een eetcafe dan een restaurant. Daarnaast staat er in het midden een tafel met laptops en andere spullen erop, alsof er een soort kantoor is. Dit hoort gewoon niet thuis in een restaurant wat mij betreft, hou dat in een kantoor of achter de bar desnoods. Parkeren is hier geen probleem en gratis. Al met al 3 sterren, met de kinderen komen we zeker nog wel een keer terug. Met een aantal aanpassingen vanuit de eigenaar zou dit ook meer potentie kunnen hebben.
Leuk restaurantje bij het vakantie park. Lekker eten voor weinig geld. Service niet slecht, maar er is nog ruimte voor verbetering. Sfeer aardig, beetje te klein.Eten: 5/5
Geweest voor een lunch met 2 kinderen. Speelhoek naast het restaurant is ideaal, zo kunnen de ouders lekker van hun lunch genieten. De kroketten worden op een opengesneden flute geserveerd, wat ik heel lekker vond, maar wat niet perse handig is als een kind van 6. Prijs kwaliteit is prima, evenals de kwaliteit en hoeveelheid. Een aanrader!
Eerder al eens een keer geweest, puur omdat er zo veel vertier voor de kinderen is. Na een kinderverjaardag dan ook gehoopt hier nog even met 5 kinderen en 6 volwassen een hapje te kunnen eten. Belde op zaterdagavond om 19.10 of we konden komen eten met 11 mensen. Als het vol was had ik het oprecht begrepen maar er was nog plek, alleen de keuken ging om 20uur dicht dus dan wel binnen een half uur aanwezig zijn. Geen probleem uiteraard, we zaten op 5 minuten afstand. Toen ik het aantal doorgegeven had moest het even nagevraagd worden en werd er heel hard NEE op de achtergrond gezegd, want de keuken vond dat te veel omdat de keuken om 20uur dicht ging. Allemaal klagen dat we het moeilijk hebben, maar 11 man weigeren een half uur voor de keuken sluit ?? Buiten dat ik het erg klantonvriendelijk vind, zou ik ook niet blij zijn als werkgever zijnde dat er een grote groep geweigerd wordt omdat de keuken daar geen zin meer in heeft. Een oprechte afknapper en voor mij ook reden om hier niet meer te komen. De 2e ster is puur omdat er voor de kinderen veel te doen is.
Lekker gegeten. Porties waren goed en de ijs coupe was flink. Bediening erg vriendelijk. Leuke plek voor kinderen omdat er zowel buiten als binnen speelgelegenheid is. Kindvriendelijkheid: Binnen en buiten is er speelgelegenheid. Ook is er qua eten aan kinderen gedacht.
Super fijne plek om lekker te lunchen als je kinderen hebt. De kinderen hebben hier genoeg om zich heerlijk te vermaken terwijl jij als ouder lekker rustig kan genieten in een sfeervol restaurant. Kindvriendelijkheid: Helemaal top om hier even te lunchen of eten met kindjes, kindjes hebben de ruimte zich te vermaken en er is genoeg aanwezig.
Wat een casual dinertje voor 2 zou worden, is uiteindelijk een geweldig feest geworden! Lang geleden dat ik zo'n leuk team zn werk heb zien doen. Het eten was oke. Boven gemiddeld. Het team en haar gastvrouwen was geweldig! Myrthe, naar wat later bleek de eigenaresse te zijn en Nathalie hebben ons echt in de watten gelegd. Nicole en ik gaan zeker terugkomen. Bank on it!
Prima, leuke sfeer, heerlijk en relaxed! Lekkere koffie, fantastische lunch. Mijn kind kan er heerlijk spelen. Prima bediening! Ik zou zeggen, lekker naar toe gaan! In de kerstvakantie zijn er leuke activiteiten gepland, zag ik! Kindvriendelijkheid: Super!!! Overal is aan gedacht! Parkeren: Parkeerplaats van Recreatiepark de woudhoeve kun je gewoon gratis gebruiken, ideaal!
Absolute pluspunten zijn het heerlijke eten en het binnen speelgedeelte voor de kinderen. Klein verbeterpunt ligt wel in de alertheid van het personeel. Ondanks dat het er niet druk was kwam pas na 4 of 5 keer proberen contact te maken met de bediening iemand de bestelling voor het nagerecht opnemen. Ook tussendoor vragen of we nog een tweede drankjes wilden werd niet gedaan. En dan stonden ze met 4 personen achter de bar en niemand die hierop anticipeerde. Excuses hiervoor werden gedaan en uiteraard ook geaccepteerd. Ga er ook vanuit dat dit eenmalig was. Heb zeker nog plannen om vaker te komen eten want de sfeer,eten en speel faciliteiten zijn er echt super.
Wat is het een heel gezellig restaurant En de koffie is bizar goed. Lavazza Alteco organic premium brand. Top lekkerste koffie in heel Egmond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid