facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Korzo

Korzo

Info

Korzo is hét avontuurlijke podium voor muziek, theater & dans in het oude stadshart van Den Haag, en één van de grootste dansproducenten van Nederland.

Geschiedenis

Korzo is hét avontuurlijke podium voor muziek, theater & dans in het oude stadshart van Den Haag, en één van de grootste dansproducenten van Nederland.



"Korzo is een uniek kunstencentrum in hartje Den Haag dat het presenteren en produceren van podiumkunsten met elkaar verweeft. In ons theater presenteren we dans, muziek, bewegings- en circustheater. Daarnaast werken we met makers die zich op het grensvlak van dans en beweging bevinden en maken samen met hen verrassende voorstellingen. Korzo produceert tevens de biënnales CaDance Festival en India Dans Festival. De kern van alle activiteiten is talentontwikkeling in de breedste zin van het woord, waarbij diversiteit en duurzaamheid belangrijke accenten zijn."
Adres: Prinsestraat 42, 2513 CE Den Haag
Telefoonnummer: +31703637540
Stad: The Hague
Route: Prinsestraat 42
Postcode: 2513 CE



op zoek naar gerelateerd: korzo agenda, satyagraha korzo, korzo festival, korzo indian dance festival 2018, korzo geplande evenementen, korzo vacatures, korzo kassa, club korzo
Recensies
Mooie entree,in een leuk klein theater met een super gezellige bar met o.a goede koffie en aparte theetjes,personeel is erg vriendelijk en er heerst een leuke warme sfeer!!Kleine zaal geweest waar we fantastische dansvoorstelling Breaking Borders zagen vanaf een oplopende tribune!!!Super!!Dat in hartje Den Haag ‼
Altijd weer een feestje om in het Korzo theater te zijn. Ik houd van wereldmuziek en heb weer genoten. Op 8 min loopafstand van halte Grote Markt. Nog een alcoholvrije Bitburger gedronken na het concert. Die had ik nog niet eerder ergens gezien.
Ik ga graag luisteren naar wereldmuziek. Afgelopen donderdag was ik weer in het Korzo theater tijdens het Gwana festival. OV voorzieningen dichtbij. Ik heb een vriendenpas gekocht dit jaar. om ook het Korzo theater te steunen. Er zijn niet veel theaters in Den Haag waar zo'n divers betaalbaar aanbod van wereldmuziek is.
Wat een mooi theater! Zeer eigentijdse achitectuur, fijne ambiance. De gezamenlijke productie " For all we know" van Korzo en NDT met choreografie van Antonin Comestaz was prachtig. De workshop met 1 van de dansers en Comestaz was de kers op de taart.
Heel leuk theater, 2 zalen. Heb er pas een dans voorstelling gezien in de kleine zaal. Ga beslist eens terug als er een voorstelling in de grote zaal is. Ook leuk dat het zo midden in de stad staat.
AlternatIef theater, meestal dans of muziek. Centraal gelegen.
Goed, divers programma. Professionele crew en leuke bar. Kwam hier met We Are Public pas gratis binnen om de eindejaars presentatie van de nationale dansacademie te zien. Mooie avond.
Mooi theater in een klein gebouw. Heeft erg veel sfeer en je zit dicht bij het podium. Aanrader om hier een voorstelling te gaan kijken!
Ik heb een rijke geschiedenis met korzo! Geweldige plek zowel voor jong talent amateurs demo proffesionele dansers en wereld dansers. Het voelt voor mij als thuis komen.
Korzo theater .... prima info .... vriendelijk behulpzaam personeel .... jammer van de pauze dat iedereen de zaal uit moest. Heb zelf 2 hoortoestellen en blijf dan liever in de zaal. De hal was erg druk met veel lawaai .... jammer. Prachtige voorstellingen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid