facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kortingdrogist

Info

Bij Kortingdrogist vind je de scherpste prijzen voor de beste producten!

Adres:
Stad: Haarlemmerliede


Recensies
Snappen het verschil niet tussen levertijd en verwerkingstijd. Op de site staat 2 dagen LEVERtijd, zij beroepen zich op verwerkingstijd. Onvriendelijke klantenservice. Laatste keer dat ik hier besteld heb.
Vertraging met uitlevering, wat altijd eens kan gebeuren, werd SUPER NETJES door D.O.D opgelost. Voorbeeld voor veel bedrijven.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf: bij bestelling stond de voorraad op 14 stuks, na mijn betaling en de bestelbevestiging, nogmaals gecontroleerd: voorraad nog 10 stuks. Ruim 24 uur later een e-mail met de mededeling dat het product niet op voorraad was en er ook geen backorder werd aangemaakt. Erg onprofessioneel!
Zeer slecht, er staat voor 18 uur besteld volgende dag in huis, ik had een bestelling geplaatst om 13 uur wat ruim op tijd is, na 2 weken nog niets ontvangen, dus toen hier een review gezet daarover, en 2 dagen na de review is mijn bestelling door online drogist opeens geannuleerd, heel erg kinderachtig
Heb er 2 keer een bestelling gedaan en beide keren kreeg ik overdatum producten binnen zal het toeval zijn? Zij beweren natuurlijk dat het perongeluk is gegaan.
Alle aankopen prima verzorgt enmet afterpay betalen is erg fijn
Product was goedkoop en direct de volgende dag geleverd. Gratis verzending vanaf 20 euro is ook fijn. Deze site ga ik vaker gebruiken!
Wat een verademing niet dat lastige gedoe van we hebben dit niet en dat niet bellen ook gewoon terug alles snel geregeld veel betaalmethoden goeie aanrader
Ik ben zo blij dat ik de Online drogisterij heb gevonden. Erg fijne en snelle service en voornamelijk betrouwbaar. Mijn spulletjes makkelijk thuis bezorgd fijn! want nu is een bezoek bij een winkel niet meer noodzakelijk. Zeer tevreden.
Goede prijs, snelle afhandeling en levering. Prima zo!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid