facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Korteland Motoren

"Korteland Motoren is de regio motorzaak uit Hardinxveld -Giessendam voor zowel nieuwe en gebruikte motoren, scooters, auto's, onderhoud en kleding. In onze uitgebreide showroom is alles mogelijk! Kom langs en laat u vakkundig adviseren!"
Adres: nijverheidsstraat 38, 3371XE Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184-611876
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: nijverheidsstraat 38
Postcode: 3371XE



op zoek naar gerelateerd: Korteland motoren ervaringen, Motoren Westland, Motoren Sliedrecht, Motoren Dordrecht, Motoren Alblasserdam, Motoren Giessenburg, Motor huren Dordrecht, Korteland Scooters
Recensies
Leuke, niet al te grote winkel met veel 2e hands motoren in allerlei prijsklassen. Ook een etage met kleding, helmen en accessoires. De koffie staat altijd klaar, evenals het vriendelijke personeel. Leuk 2e hands motortje gekocht met mijn neef, was ook voor hem. En hij kreeg een goede prijs voor zijn inruilmotor.
na jaren niet meer gereden te hebben, op zoek naar een, niet al te dure motor om weer in te komen. na heel veel motorzaken bezocht te hebben bij korteland motoren terechtgekomen , wat een verademing , er werd volop tijd aan je besteed , ook als je geen motor van 10k wil kopen , geweldig geholpen door Marcel. een no-nonsens zaak , geen moeite teveel en goede service , leuke mensen , open werkplaat osol , waar je de monteurs gewoon ook vragen kan stellen. ook nog een helm gekocht . ruime keuze aan helmen en kleding , wederom goed geholpen met passen. een zaak waarvan het aanvoelt alsof je er al jaren komt. ga zo door.
Goede zaak. Zeer veel keuze aan motoren, vriendelijke verkopers, goede monteurs in de werkplaats en in de winkel ruime assortiment aan kleding.
Hier 4 maanden geleden mijn eerste motor gekocht Honda nt650 Deauville. Toen ik binnen kwam was de eerste vraag of ik koffie wilde en daarna pas of ze wat voor mij konden betekenen. Na een praatje en een testrit hebben ze alles keurig voor mij in orde gemaakt. Het ging allemaal zo leuk en gemakkelijk dat het wel te mooi leek om waar te zijn. Tot vandaag zonder problemen gereden!!! Echter vandaag toch langs geweest om uit nieuwsgierigheid mijn banden te laten controleren. Na controle geen bijzonderheden. Starten lopen Toen ik binnenkwam werd er wederom eerst gevraagd of ik koffie wilde en pas na een gezellig praatje kwam de vraag wat ze voor mij konden betekenen! Ik zeg prima zaak! Te betalen motoren waardoor motorrijden toch leuk is en blijft. fantastische medewerkers welke oog hebben voor de klant en uitstekende kennis over motoren!
Grote showroom met een heel divers aanbod. Ze laten je lekker rondkijken en geven aan waar de koffie is en waar zij zijn als je ze nodig hebt. Geen motor gekocht daar, maar het is zeker de moeite om langs te gaan als je op zoek bent naar een mooie motor.
Toppers! Vandaag even een paar bougies gehaald voor een heel andere toepassing jetski. Behulpzaam, vriendelijk en geduldig uitgezocht wat de juiste moesten zijn terwijl ik zelf zo onhandig was om de oude niet mee te nemen.
Ik heb bij korteland een grote beurt laten uitvoeren en 1 nieuwe uitlaat en 2 nieuwe banden laten monteren op mijn rocket 3 van 2005. Dit is keurig netjes uitgevoerd zodat we met een goed gevoel naar Engeland op vakantie konden gaan.
Wat een fijne zaak! Vanmorgen voor het eerst een bezoek gebracht om te oriënteren voor een eerste motor voor mijn zusje. We werden warm onthaald met een goedemorgen en een bak koffie. Uit het gesprek dat volgde werd duidelijk dat deze mensen klantgerichtheid, ouderwetse service en vriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Het is duidelijk dat het bedrijf geboren is uit passie voor motoren, getuige ook de klassieke juweeltjes her en der. Zeker de moeite waard om vanuit regio Woerden/Bodegraven eens heen te rijden.
Heb er een maand of 3 à 5 maanden een mooie rode BMW R1100RT van bouwjaar 2000 gekocht en inderdaad voelt het echt nog een ouderwetse motorzaak en dat is niet denigrerend bedoelt, maar dat de eigenaar zelf nog in de zaak staat en idd alles begint daar met kop koffie. Helaas is de BMW er niet meer gisteren een ongeluk gehad. Dus nu sparen voor nieuwe motorfiets, maar wel jammer van een motorfiets die heerlijk heeft gereden.Sjaak nog bedankt voor de keuze destijds.
Ondanks het twee keer niet passen van mijn helm altijd vriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid