facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kortekaas Tuinen

Kortekaas Tuinen

Info

Hoveniers bedrijf voor het aanleggen en/of onderhouden van uw tuin.



"Kortekaas Tuinen is hét bedrijf voor de totale aanleg en onderhoud van uw tuin. Wij zijn een klein dynamisch en klantgericht bedrijf waarbij een persoonlijke en praktisch gerichte aanpak, voor de volledige zorg van uw tuin, centraal staat.Een particuliere tuin of bedrijfstuin, elke tuin wordt met evenveel liefde aangepakt."
Adres: Katwijkerbroek 19, 2223 XN Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0621706777
Stad: Katwijk
Route: Katwijkerbroek 19
Postcode: 2223 XN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuin bestrating Katwijk
Recensies
Kortekaas Tuinen heeft met een minimaal budget onze afschuwelijk lelijke gewassen grind tegel tuin om weten te toveren tot een modern stukje straatwerk wat perfect op afschot ligt. Vakkundig te werk gegaan met eigen materiaal en mensen. Afspraak is afspraak, zelfs tot in de late uurtjes is doorgewerkt om alles netjes af te hebben voor het weekend, zodat wij onze housewarming konden organiseren in de tuin. Bij oplevering kregen we een zakje onkruid vrij zand om regelematig in te vegen en de juiste reinigingsmiddelen voor de nieuwe tegels cadeau. Echt een aanrader!!
Wij zijn ontzettend blij met onze tuin! We wilden een onderhouds vrije tuin en een tuin die we makkelijk schoon konden houden. Tim adviseerde ons de juiste tegel en deze te laten voegen, zodat er geen onkruid tussen kan groeien. Het ideale is, dat zeker bij kinderen met ijsjes of na een gezellige bbq, een emmer water erover en het is schoon. Nogmaals wij zijn ontzettend tevreden over het advies dat wij kregen van kortekaas Tuinen en aanleg op korte termijn.
Zeer profesioneel hoveniersbedrijf met aandacht voor details. Gemotiveerde medewerkers met passie voor het vak en ruim meedenkend.
Super hovenier! Maakt mooie tuinen en sierbestrating, Vakkundig en proffesioneel...
Betrouwbaar bedrijf met harde werkers. Echt een aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid