facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KORT Melktechniek BV

KORT Melktechniek BV

Info

Kort Melktechniek is leverancier van DeLaval melkinstallaties en robots en Spinder stalinrichting!

Geschiedenis

KORT Melktechniek is een modern bedrijf binnen de KORT groep, dat zich toelegt op de verkoop en het onderhoud van DeLaval melkinstallaties, melkrobots en gebruiksartikelen voor de veehouder. Bovendien installeert KORT Melktechniek Spinder stalinrichting. KORT Melktechniek is sinds november 2013 gevestigd in Beilen aan de A28 en heeft 15 medewerkers.

DeLaval melkinstallaties
KORT Melktechniek levert DeLaval melkinstallaties en melkrobots. DeLaval is een totaalleverancier voor melkveehouders. Ze ontwikkelen, fabriceren en distribueren apparatuur en complete systemen voor de productie van melk en het houden van melkvee.

Service en onderhoud
Samen met DeLaval bieden wij onze klanten een uitgebreide service. Een preventief onderhoudsprogramma helpt de levensduur van uw machines te verlengen en storingen te voorkomen. Bovendien beschikken we over een 24-uurs storingsdienst waarbij deskundige technici het doel hebben om het probleem zo snel mogelijk en met minimale schade te verhelpen.

Spinder stalinrichting
Wie Spinder zegt, zegt stalinrichting. Logisch, want al meer dan 30 jaar is Spinder een specialist op dit terrein. Spinder levert het meest functionele stalinrichtingsprogramma voor de rundveehouderij. Meer dan 2000 artikelen maken het mogelijk dat voor iedere stalsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een pasklare oplossing kan worden gevonden. Zowel voor ligboxen als voerhekken en afscheidingshekken heeft Spinder het grootste assortiment.

KORT Melktechniek BV maakt deel uit van de KORT groep, specialist in landbouwtechniek. Neem ook eens een kijkje op de site van KORT Landbouwmechanisatie BV, www.kort.nl

Adres: Romhof 47, 9411 SB Beilen
Telefoonnummer: 0593 - 72 59 00
Stad: Beilen
Route: Romhof 47
Postcode: 9411 SB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: DeLaval Koeling Steenwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Goed geholpen. Wel duur.
Mooie locatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid