facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Korst-Van der Hoeff

Adres: Sint Jorisstraat 32 , 's-Hertogenbosch 5211 HB, NL
Telefoonnummer: 073 613 1886
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Sint Jorisstraat 32
Postcode: 5211 HB



op zoek naar gerelateerd: Hekellaan 2 Den Bosch, Catalogus veiling, Korst van der Hoeff Aftersale, Docterskampstraat 2-B 5222 AM 's-Hertogenbosch, Korst van der hoef veiling catalogus, Derksen veiling, Korst van der Hoeff overvallen, Peerdeman
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Korst van der Hoeff Veilingen-Taxaties BV Sinds 1885 Korst van der Hoeff Veilingen-Taxaties BV Si... 636 meter Altijd alles goed geregeld daar. Al jaren tevreden klant.
Recensies
Altijd alles goed geregeld daar. Al jaren tevreden klant.
Fijn veilinghuis. Iedere veiling zit er wel iets van mijn gading bij. Bij de kijkdagen ook altijd vriendelijk geholpen. Vooral de mevrouw bij de receptie met die bril is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk het enige veilinghuis van het zuiden van het land. Top!
Zeer goed veilinghuis ,het enige verbeterpunt is toch wel dat de online beschrijvingen van de kavels wat uitgebreider mogen zijn daarbij is 1 foto per item toch vaak wel te weinig om een juiste indruk van het aangebodene te krijgen.
Leuk veilinghuis in een schitterend pand! Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken, al vaak leuke items gevonden. Plus het personeel is altijd even vriendelijk. Ik kom hier graag.
Ben me aan het oriënteren. Maar als eerste valt een grote spelfout me op, slechte eerste indruk voor een veilinghuis...
Prima plek om spullen voor veiling te laten taxeren en te verkopen
Leuke locatie en vrolijke behulpzame medewerkers. Zeker een aanrader voor een volgende keer
Taxateur die de tijd neemt en echt meedenkt met de beste intenties voor de klant; ook als er geen waardevolle stukken zijn.
Dit veilinghuis biedt defecte producten aan zonder erbij te vermelden dat het defect is. Zeer slechte service.
Foto's worden zo genomen dat gebreken en incompleet zijn niet getoond worden. Geen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid