facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kors Hoogwerksystemen BV

Kors Hoogwerksystemen BV

Info

Sinds 1983 een vertrouwd adres voor huur, koop, reparatie en/of onderhoud van uw hoogwerkers, liften, klimmateriaal en recentelijk ook grondverzetmachines.

Geschiedenis

In 1983 begon Kors Hoogwerksystemen met de verkoop van ladders en rolsteigers. Ook nu leveren wij die natuurlijk nog. Maar al snel zagen we de grote voordelen van de derde generatie klimmaterialen, de mechanisch aangedreven klimmaterialen: de hoogwerkers.

Al 25 jaar is Kors Hoogwerksystemen een bekend en gewaardeerd adres voor verkoop en verhuur van kwalitatief hoogwaardige hoogwerkers en andere hoogwerksystemen. Van aanhanger hoogwerkers, zelf rijdende telescoop hoogwerkers op banden of rupsonderstel, auto hoogwerkers en spin hoogwerkers tot schaar hoogwerkers met werkhoogtes van 8 tot 40 meter. Inmiddels bewezen: hoogwerkers bevorderen in grote mate het veilig, gezond, efficiënt en economisch werken op grote hoogte.

Bij ons vindt u naast de standaardmodellen een keur aan hoogwerkers die u wellicht niet bij andere leveranciers kunt kopen of huren. Een uitkomst voor schoonmakers, schilders en andere bedrijven die op hoogte hun werkzaamheden uitvoeren. Ook bij onderhoud en reparatie, keuring en inspectie van hoogwerkers staan kwaliteit en service voorop. Onze hoogwerkers voldoen aan strenge veiligheidseisen en keuringsnormen.

Sinds 01-05-2011 is ons assortiment uitgebreid met een aanbod van diverse grondverzetmachines. Dit aanbod bestaat o.a. uit; minigravers, compact wielladers, schrankladers, rups- en wieldumpers en trilplaten. Naast de verkoop en verhuur hiervan, verzorgen wij ook het onderhoud en/of reparatie van uw eigen grondverzetmachine(s).

Bij ons vindt u naast de standaardmodellen een keur aan grondverzetmachines die u wellicht niet bij andere leveranciers kunt huren. Een uitkomst voor hoveniers-, stratenmakers-, aannemers-, sloop- en andere bedrijven die grondwerkzaamheden uitvoeren. Ook bij onderhoud en reparatie, keuring en inspectie van grondverzetmachine staan kwaliteit en service voorop. Al onze machines voldoen aan strenge veiligheidseisen en keuringsnormen.

Kors Hoogwerksystemen Bv & Kors Grondverzetmachines zijn niet de grootste leveranciers, maar we streven ernaar om een van de betere leveranciers te zijn. De klant centraal stellen, laagdrempeligheid en no-nonsense, daar draait het voor ons om.



"Kors Hoogwerksystemen is al meer dan dertig jaren specialist in klimmaterialen en hoogwerkers. Ons gevarieerde aanbod is geschikt voor bijna iedere klus. We zijn flexibel, leveren snel, zijn 24/7 bereikbaar en voldoen aan alle veiligheidseisen.Vanuit ons bedrijfspand in Steenwijk aan de A32 leveren wij hoogwerksystemen over de gehele Benelux en daarbuiten. We beschikken over werkplaatsen voor onderhoud, een eigen voorraad van onderdelen voor onze storingsdienst en een eigen opleidingscentrum.Ons gevarieerde aanbod omvat méér dan de standaard oplossingen en daarom zijn wij niet de grootste, maar wel de meest veelzijdige!"
Adres: Oostermeentherand 12, 8332 JZ Steenwijk
Telefoonnummer: 0521-589066
Stad: Steenwijk
Route: Oostermeentherand 12
Postcode: 8332 JZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magie van Kindercoaching Magie van Kindercoaching 6 km De Magie van Kindercoaching, een professionele en eigentijdse beroepsopleiding voor i...
COACHEE-spel voor coaching van 8 tot 80 COACHEE-spel voor coaching van 8 tot 80 6 km Kindercoachmethode Coachee
Humanwise Humanwise 6 km eigen | wijs | ontwikkelen van individu, team en organisatie
De Zangwinkel De Zangwinkel 7 km Ga op Zangles in de Zangwinkel!
Muis Studiebegeleiding Thuis Muis Studiebegeleiding Thuis 7 km Muis Studiebegeleiding Thuis biedt begeleiding aan voor alle leerlingen in Steenwijke...
Rijschool AutoDidact Rijschool AutoDidact 8 km 4x gezakt bij andere rijschool. Hier in een keer gehaald!
Reflexologisch Trainingsinstituut Reflexologisch Trainingsinstituut 8 km Op deze pagina vind je alles over onze opleidingen.
Recensies
Willen jullie dr voor zorgen dat de gebruikers de juiste regels hanteren rondom afzetten van de hoogwerker wanneer deze is bedrijf is. Heb wat filmpjes voorbij zien komen. Alleen slap hangent lintje is niet voldoende. Pionnen rond de stempels. En rubberen bescherming op de zijkant van de stempels plaatsten. En de gebruikers een les weg afzetten leren zodat andere weggebruikers er “ normaal “ langs kunnen…. Dit is te voorkomen vanaf jullie kant. Zie foto Jaren lang met Genie hoogwerkers en verrijkers gewerkt. En daar ook de juiste regels mee gehanteerd.
De Skyjack is een lekker vlotte, makkelijk te bedienen machine. Ook de rijsnelheid is behoorlijk voor een hoogwerker. En mocht er een keer een storing zijn, dankzij de vakkundige service vanuit de werkplaats is deze snel weer verholpen. Wij werken het liefst met een zo klein mogelijke korf aan de hoogwerker. Als deze niet beschikbaar is en we dus eentje met een grotere korf krijgen, zorgen ze er bij Kors voor dat zsm de machines omgeruild worden. Kortom: in samenwerking met Kors maken we er altijd weer een mooi eindresultaat van!
Ik mag er graag komen om mijn hoogwerker de ommelift 2900 te laten keuren fijnste hw ooit gemaakt echt een top machine aanrader !!! Vriendelijk personeel goede service gr hoogwerker_ed
Werk al jaren in het theater met de fantastische Skyjack hoogwerker en dankzij de goede service van de firma Kors nooit problemen mee gehad.
Altijd top service door Kors! Zowel voor de verhuur als voor de verkoop top geregeld. Al jaren een betrouwbaar bedrijf
Geweldige service. Ook last minute is geen probleem ! Kwaliteit hoogwerkers van Sky Jack.
Goede service, ook zeer geschikt voor curcus certificaat hoogwerker en huren van alle mogelijke hoogwerkers.
Top bedrijf met een top service. Goed materieel. Zeker een aanrader
Mooi bedrijf goeie service mooie wagens echt een top bedrijf
Top service en altijd super materiaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid