facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Korrellasservice

Korrellasservice

Info

Korrellasservice is een specialist in de hoogwaardige (klein)metaalbranche

Geschiedenis

Sinds 1990 is Korrellasservice specialist in de hoogwaardige (klein)metaalbranche.

LASBEDRIJF
In de uitstekend geoutilleerde werkplaats in Kockengen zijn alle faciliteiten aanwezig om specialistische RVS laswerken te vervaardigen en de daarbij voorkomende voor- en nabewerkingen uit te voeren.

SPECIALISME
Het specialisme van KORREL LASSERVICE richt zich op bedrijven met activiteiten in de (bio)pharmacie, nucleaire industrie, petrochemie, zuivel/voedingsmiddelenindustrie en creatieve projecten in binnen- en buitenarchitectuur alsmede designprojecten.

MOGELIJKHEDEN
KORREL LASSERVICE levert onder andere hoogwaardig RVS leidingwerk, prototypes en kleine series specialistische werken in RVS, filterhuizen, stoommantels, manifolds en voorraad- of procestankjes.

FLEXIBILITEIT
Daarnaast heeft KORREL LASSERVICE in adhoc situaties (bijvoorbeeld calamiteiten) alle faciliteiten en flexibiliteit in huis om ter plaatse laswerk en bijbehorende werkzaamheden uit te voeren.

OPLOSSINGSGERICHT
KORREL LASSERVICE is uiterst vindingrijk en snel in het adhoc formuleren van de oplossing van uw probleem. Terwijl u uit de doeken doet wat uw knelpunt is, heeft KORREL LASSERVICE al een oplossingschets in gedachten.

KWALITEIT
In de uitvoer werkt KORREL LASSERVICE volgens zeer hoge kwaliteitsnormen. Om het resultaat van kwalitatief hoogwaardige producten te garanderen worden diverse controlemiddelen gebruikt.

Adres: Gieltjesdorp 15, 3628EK Kockengen
Telefoonnummer: 0653140059
Stad: Kockengen
Route: Gieltjesdorp 15
Postcode: 3628EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
G Boele Beschoeiingen Damwanden Vlonders Steigers Bruggen G Boele Beschoeiingen Damwanden Vlonders Ste... 2 km Snel en netjes onze beschoeiing vervangen. Bedankt. Zeer tevreden.
Stam woningstoffering Stam woningstoffering 2 km Stam woningstoffering maakt van uw huis een thuis!
Seeleman & Hoogendoorn Seeleman & Hoogendoorn 8 km Seeleman & Hoogendoorn Tuin en Park machines. Minigravers en heftrucks.
Recensies
Geweldig! Echt een vakman!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid