facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kornet Beton Balk BV

Kornet Beton Balk BV

Info

Wij geloven dat door onze innovatieve ruwvoer opslagsystemen uw ruwvoer een betere opslag krijgt dan bij de traditionele opslagmethoden van ruwvoer.

Geschiedenis

Wij geloven dat door onze innovatieve ruwvoer opslagsystemen uw ruwvoer een betere opslag krijgt dan bij de traditionele opslagmethoden van ruwvoer. Daarbij zijn al onze oplossingen gericht op een efficiënte manier van werken!

Kornet Beton is de specialist in het opslaan en afdekken van ruwvoer bij veehouders. Wij produceren zelf de speciale sleufsilo elementen voor onze eigen sleufsilo systemen. Daarnaast leveren wij een automatisch afdeksysteem voor uw bestaande of nieuwe sleufsilo’s.

Kornet Beton bestaat bijna vijftien jaar. In deze periode zijn wij uitgegroeid tot de specialist in innovatieve inkuilsystemen voor gras en maïs. Kornet Beton is actief op de binnen- en buitenlandse agrarische markten. Ons kantoor en betonfabriek zijn gevestigd in Balk (Friesland). Bekijk onze bedrijfspresentatie over ons bedrijf en onze innovatieve ruwvoer opslagsystemen.



"Wij geloven dat door onze innovatieve ruwvoer opslagsystemen uw ruwvoer een betere opslag krijgt dan bij de traditionele opslagmethoden van ruwvoer. Daarbij zijn al onze oplossingen gericht op een efficiënte manier van werken!Kornet Beton Balk BV is de specialist in het opslaan en afdekken van ruwvoer bij veehouders. Wij produceren zelf de speciale sleufsilo elementen voor onze eigen sleufsilo systemen. Daarnaast leveren wij een automatisch afdeksysteem voor uw bestaande of nieuwe sleufsilo’s.Hendrik Kornet"
Adres: Eigen Haard 32, 8561 EX Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0514 60 19 90
Stad: Balk
Route: Eigen Haard 32
Postcode: 8561 EX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kornet afdeksysteem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Silage Safe Silage Safe 391 meter Het innovatieve Silage Safe afdeksysteem stelt u in staat om uw ruwvoer op een snelle...
Recensies
Vertaald door Google Er staat geschreven dat ze tot 20.00 uur werken, maar in feite is om 16.00 uur de laatste auto om te laden al om 16.00 uur. Betonplaten laden, zijlader Origineel Написано что работают до 20.00, а по факту в 16.00 уже последняя машина под погрузку. Грузят бетонные плиты, боковая погрузака
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid