facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Korfschot21

Korfschot21

Info

Korfbalschool Korfschot21 organiseert op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober een korfbaltweedaagse op sportpark De Swadde in Buitenpost.

Geschiedenis

Korfbalschool Korfschot21 organiseert op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober een korfbaltweedaagse op sportpark De Swadde in Buitenpost. Tijdens de twee dagen in de herfstvakantie leef je als een echte korfbalprof. Je dag begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur, tussen de middag lunch je gezamenlijk met alle korfballers in de kantine. De kosten bedragen € 50 per deelnemer, dat is inclusief twee dagen korfbaltraining, lunch, teamfoto en een korfbalshirt.

De korfbal tweedaagse wordt gehouden op sportpark ‘De Swadde’ in Buitenpost en is voor jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar. Alle (korfbal)activiteiten staan onder leiding van gekwalificeerde trainers uit de regio, geassisteerd door een groep enthousiaste jeugdtrainers. Er is op de laatste middag een spetterende prijsuitreiking. Alle prijswinnaars worden uitgebreid gehuldigd. Voor alle deelnemers zijn er schitterende prijzen te winnen.

Wil je graag mee doen met de korfbal tweedaagse van korfbalschool Korfschot21? Dan is opgave mogelijk via [email protected]. Vermeld daarin duidelijk je naam, leeftijd en shirtmaat.

We zien je graag verschijnen!

Adres: Jeltingalaan 78, 9285 WL Buitenpost
Stad: Buitenpost
Route: Jeltingalaan 78
Postcode: 9285 WL


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid