facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KORF AUTO

KORF AUTO

Info

Korf Auto is een universeel autobedrijf dat jonge, frisse auto’s aanbied.



"Korf Auto is een universeel autobedrijf dat jonge, frisse auto’s aanbied. Als broers hebben wij meer dan 12 jaar ervaring in de autobranche. Met deze ervaring proberen wij zowel bij het inkopen als bij het verkopen van onze auto’s altijd zo scherp en transparant mogelijk te zijn."
Adres: Addenshoeve 8, 3911TG Rhenen
Telefoonnummer: 06-23320916
Stad: Rhenen
Route: Addenshoeve 8
Postcode: 3911TG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: korf autos rhenen, dnk autos, dnk auto, autobedrijf remmerden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Haas Auto De Haas Auto 16 meter Vandaag mijn nieuwe Audi A4 Avant opgehaald bij De Haas Auto. Van mijn eerste mailcon...
M.oordt auto's M.oordt auto's 34 meter Onlangs een Opel Insignia gekocht bij dit bedrijf. Bij de proefrit geconstateerd dat ...
D. van Dam Jr BV D. van Dam Jr BV 202 meter Vorig jaar onderdelen besteld voor T90 versnellingsbak, de kwaliteit van de schakelmo...
Van Wikselaar Automotive Van Wikselaar Automotive 215 meter mooie garage. ziet er goed uit personeel aardig. mooi tankstation.
Van Dam Rhenen - Divisie Landrover Van Dam Rhenen - Divisie Landrover 232 meter Vorig jaar onderdelen besteld voor T90 versnellingsbak, de kwaliteit van de schakelmo...
Garage Groeneveld Rhenen Garage Groeneveld Rhenen 393 meter Uitstekende service! Zeer betrouwbaar. Mijn mercedes sprinter word daarom ook hier bi...
Recensies
Vandaag onze mooie nieuwe auto opgehaald. We zijn 2 keer op locatie geweest, beide keren vriendelijk geholpen. Dit bedrijf bied goede service & goede communicatie.
Recent bij Auto Korf een Renault Kadjar gekocht. We gingen eerst nog een andere Kadjar, alleen was deze al snel verkocht. We wisten dat Korf auto's nog een pracht auto had staan dus besloten we hier te gaan kijken. Niels was onze verkopen en hielp ons perfect. Toen we belde of we bij deze auto konden kijken werd hij direct klaargezet voor een proefrit. Na de proefrit waren mijn vrouw en ik verkocht en besloten voor deze auto te gaan. Wel waren er voor mij een paar kleine puntjes en deze werden keurig opgelost. Zoals nieuwe matten en een strip tegen wagenziekte. Ook vroeg ik op de airco nagekeken kon worden. Bij het ophalen van de auto waren de matten en de strip nog niet binnen en Niels vertelde ons dat hij deze zou nasturen. Goede service. Want na ene paar dagen werden deze keurig thuis afgeleverd. Na een week kwamen we er achter dat de airco het toch niet deed. Na een paar testen op afstand vroeg Niels me langs te komen en dan zou dit opgelost worden. We kregen keurig een leen auto mee en aan het eind van de dag konden we hem al weer ophalen. Top service. Bij het ophalen kwam zijn broer Dion ook nog een praatje maken, erg vriendelijk. Aan de gebroeders Niels en Dion is niets op aan te merken. Erg professioneel en kennis van auto's. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Vorige week een Audi A3 gekocht bij dit mooie bedrijf! Het is een prachtige auto met alle papieren erbij. Alles is netjes geregeld vanuit dit bedrijf, fijn en snel contact, goede aflevering van de auto. Wij komen niet uit de buurt, dus dat contact was erg prettig. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden bij familie en vrienden. Ondanks het stuk wat we moesten rijden, is dit het absoluut waard! .
Wij hebben een Mazda cx5 bij Korf auto gekocht. De aankoop is door ons als zeer prettig ervaren. De heren zijn fatsoenlijk niet opdringerig betrouwbaar komen afspraken na en leveren de auto puntgaaf af. Ondanks dat wij van ver komen, zullen wij bij Korf auto terugkomen. Wij kunnen Korf auto bij iedereen aanraden.
Een paar weken geleden een zeer nette BMW 320d uit 2013 bij Korf Auto gekocht. Hele nette showroom en een vriendelijk ontvangst. Na de proefrit direct verkocht. Een weekje later heb ik de auto opgehaald. De week daarna kwam ik nog een deuk in de sideskirt tegen en bleek dat de remblokken versleten waren. Even met Niels gebeld en een paar weken later kon ik de auto weer brengen, zodat de puntjes netjes en kostenloos opgelost konden worden. Kortom, erg tevreden over Korf Auto!
Van de week een Audi A1 S edition opgehaald, keurig en prima geholpen door Dion en Niels. Ik kan niets anders zeggen dan top service, vertrouwd, en vriendelijk! Bedankt heren! Update: Het koelelement van mijn LED Dag rij verlichting was na enkele dagen defect. Dit was geen enkel probleem na contact met de heren van Korf auto. Is dit met geen enkele problemen gerepareerd, aangezien ik ver woon van het bedrijf. Is de auto opgehaald door een chauffeur, hierbij kreeg ik een leenauto in ruil. Binnen 2 dagen had ik mijn auto weer gerepareerd terug! Dit noem ik top service. Mijn complimenten & bedankt!
Een maand geleden een prachtige Peugeot 3008 gekocht netjes en goed geholpen door Niels. Geeft goede uitleg over de auto en de geschiedenis van de auto. De prijs van deze mooie Peugeot 3008 is zeer redelijk . Kortom dit bedrijf is een aanrader voor mensen die een leuke betaalbare auto zoeken.
Twee weken geleden een Renault Mégane GT-line gekocht bij Korf auto. Van tevoren uiteraard een proefrit gemaakt, auto stond netjes klaar zoals afgesproken. De broeders Korf hebben een zeer mooie en nette showroom en ze komen zeer vriendelijk, correct en professioneel over. Huidige auto direct voor een mooie prijs kunnen inruilen en dezelfde middag met de Mégane weggereden. Zeer goede ervaring gehad bij de aankoop van de auto en wij zullen Korf Auto dan ook zeker aanbevelen voor de aankoop van een andere auto.
Afgelopen weekend mijn nieuwe auto hier gekocht, ik ben zeer tevreden met de geleverde service! Dion heeft ons goed verwelkomt en de tijd voor ons genomen. Voor vragen en verzoeken is hij ook altijd bereikbaar en meedenkend. Kortom, een aanrader om hier een auto te kopen en daarbij met een goed gevoel huiswaarts te gaan! Bedankt en ga zo door ;
Mijn eerste auto gekocht bij Korf Auto. Bij bezichtigen werd ik zeer vriendelijk ontvangen. Tijdens het bekijken van de auto kon ik goed merken dat de heren van Korf expertise hebben in hun vak. Daarnaast luisterden ze naar mijn eigen wensen andere type velgen, het tinten van de achter ramen en was dit geen enkel probleem. Kortom een zeer professioneel bedrijf dat luistert naar de klant!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar KORF AUTO met het openbaar vervoer


Rhenen, Tasveld 310 meter
50
Rhenen, Tasveld 430 meter
50

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid