facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Korein Kinderplein Dorpstraat Leende

Korein Kinderplein Dorpstraat Leende

Info

Welkom op onze Facebook pagina. Volg hier dagelijks alles over Korein Kinderplein Dorpstraat Leende. Vind ons leuk en blijf op de hoogte van ons Kinderplein.

Geschiedenis

Welkom bij Korein Kinderplein Dorpstraat.
Uw kind krijgt bij ons alle begeleiding die het nodig heeft in een leuke, uitdagende en veilige omgeving. Ons Kinderplein aan de Dorpstraat ligt in Leende tegenover de kerk. Wilt u zien wat er bij ons te beleven valt? Loop gerust even binnen.

Wij spelen in op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind. Om dat goed te kunnen doen, werken wij met een verticale groep voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Tevens hebben wij een babygroep voor kinderen van 0-1,5 jaar en een peutergroep voor kinderen van 2,5-4 jaar.

We organiseren activiteiten die passen bij de leeftijd van uw kind. Deze kunt u zien in de fotoalbums. Bij Korein Kinderplein is altijd wel iets te doen.

Op het Kinderplein Dorpstraat in Leende geven we extra aandacht aan het buiten spelen. Dat kan ook niet anders in zo’n landelijke omgeving. Maar ook wordt er met regelmaat het dorp ingegaan om “even een boodschap” te doen of te genieten van en of meedoen aan allerlei activiteiten die op het dorpplein worden georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld de jaarmarkt. Kinderen ouder dan 3 jaar krijgen extra aandacht en worden middels de methode Puk en Ko langzaam aan voorbereid op de basisschool. Maar tegenwoordig hebben wij niet alleen Puk en Ko, maar ook Uk en Puk. Dit is dezelfde methode, alleen dan ook voor een verticale groep. Dus het hele Kinderplein heeft inmiddels kennis gemaakt met Puk de handpop.

Tot slot hebben de meeste pedagogisch medewerkers een Gordontraining gevolgd. Het is onze overtuiging dat het belangrijk is om kinderen te benaderen vanuit een positieve basishouding en hun te bevestigen in hun communicatie.

Wij werken samen met twee andere Kinderpleinen, namelijk het Korein Kinderplein Muggenberg in Heeze en het Korein Kinderplein Albertlaan in Sterksel.



"Op onze locatie krijgt jouw kind alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft en is er altijd wel iets te beleven. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn welkom bij onze dagopvang, vso, tso en bso. Met een professioneel team, vol gepassioneerde medewerkers, zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Onze begeleiding gaat uit van de behoeften van het kind, waarbij welbevinden en kindontwikkeling voorop staan."
Adres: Dorpstraat 46, 5595 CH Leende
Telefoonnummer: (040) 206 15 22
Stad: Leende
Route: Dorpstraat 46
Postcode: 5595 CH


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Korein locaties, Korein Best, Korein contact, Korein Roermond, Korein kinderplein hoofdkantoor, Korein inschrijven, Korein tarieven, Korein contact hoofdkantoor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Lindse Blaos De Lindse Blaos 161 meter Carnavalsvereniging van Leende oftewel Blaosdonk
Dorpsraad Leende Dorpsraad Leende 223 meter Voor en door inwoners van Leende. Over de leefbaarheid van ons dorp. In beheer bij de...
Korein Kinderplein Breedvennen Korein Kinderplein Breedvennen 432 meter Schandalig hoe ze hier omgaan met afspraken. Vandaag doodleuk een mailtje dat ze voor...
MOON gastouderopvang MOON gastouderopvang 707 meter MOON - Samen spelen en ontdekken in een kleine groep. Iedere dag hetzelfde gezicht in...
Recensies
Schandalig hoe ze hier omgaan met afspraken. Vandaag doodleuk een mailtje dat ze voor 1,5 maand sluiten, omdat er zieken zijn, vakanties, verschuivingen... een hoop blabla. Geen enkel begrip voor, we hebben afspraken gemaakt en die kom je gewoon na, dit is niet incidenteel meer! Hiervoor ook al regelmatig dat ze paar uurtjes van te voren melden dat je kind niet naar de opvang kan, kun je het lekker uitzoeken. De 2 sterren zijn voor de dames die de kids daadwerkelijk opvangen, jullie zijn toppers, ligt niet aan jullie. Wellicht zijn er andere opvanginstanties die wel serieus omgaan met hun werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid