facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kootstra Advies

Kootstra Advies

Info

Wij zijn Kootstra Advies. U kunt bij ons terecht voor uw betaalrekening, spaarrekening, hypotheken, verzekeringen, administratie en makelaardij.



"Wij zijn een kantoor gespecialiseerd in al jouw verzekeringen & hypotheken. Voor jou als particulier, maar zeker ook voor jou als ondernemer. Doordat wij samenwerken met nagenoeg alle banken in Nederland, kunnen wij altijd de scherpste rente bieden tegen de scherpste voorwaarden, volledig onafhankelijk! Ook qua verzekeringen kunnen wij jou helemaal ontzorgen van A tot Z. Scherpe premies tegen uitstekende voorwaarden! Kortom, persoonlijk, vertrouwd & betrokken! Al meer dan 20 jaar!"
Adres: Ried 9, 9285KK Buitenpost
Telefoonnummer: 0511544442
Stad: Buitenpost
Route: Ried 9
Postcode: 9285KK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jacqueline Nome Makelaars Jacqueline Nome Makelaars 1 km Jacqueline Nome Makelaars biedt u een compleet zicht op de woningmarkt in Noord Neder...
Recensies
We zijn net aangesloten bij dit Assurantien bedrijf en merken nu al het verschil met andere. De service van deze tussenpersoon steekt met kop en schouders boven anderen uit. Zeer sociaal en denkt met je bedrijf mee.
Heldere en fijne communicatie en afspraken die netjes nagekomen worden. Heel tevreden!
Op advies van een derde partij contact opgenomen met Kootstra Assurantien & Advies. Na een informatief gesprek mijn verzekeringen daar ondergebracht. Tot heden geen spijt gehad. Goede communicatie en snelle antwoorden op mijn vragen. Het gevoel dat er met je mee wordt gedacht. Klantvriendelijk!
Goed geholpen door Jacob met het afsluiten van een hypotheek voor een woning! Tevens goed begeleid in het afsluiten van de verzekeringen.
Mede dankzij de bemiddeling van Kootstra AssurantienAukje hebben wij een Hypotheek kunnen krijgen om een woning te kunnen kopen
Prima geholpen bij het afsluiten van een hypotheek en verzekeringen. Aardige mensen!
Fijn bedrijf deur staat altijd open voor hulp. Altijd fijn om extra hulp te krijgen aanrader!
Persoonlijk, betrokken en meedenkend, blij dat we zijn overgestapt!
Duidelijk en eerlijk advies, zeer tevreden!
Zeer tevreden en kundig advies, komen afspraken na. En je wordt snel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid