facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koor Fabulous

Info

Welkom op de pagina van koor Fabulous!, een ambiteus dameskoor uit Bodegraven.

Hier delen wij informatie, foto's en filmpjes van en over ons koor. Mocht jij op deze beelden te zien zijn en hier bezwaar tegen hebben, neem dan contact met ons op.

Geschiedenis

Koor Fabulous! is een ambitieus koor uit Bodegraven dat bestaat uit circa 70 enthousiaste zangeressen van uiteenlopende leeftijden.

Fabulous! valt onder de bezielende leiding van dirigent Maurits Draijer. Maurits, zelf zanger en stempedagoog, weet ons met de nodige humor muzikaal telkens weer op een hoger niveau te brengen. Hij begeleidt het koor daarnaast zelf op de piano.

Wij repeteren iedere week op dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de theaterzaal van het Evertshuis in Bodegraven. Tijdens de repetities wordt er serieus en hard gewerkt aan het instuderen en verfijnen van het repertoire, maar bovenal hangt er een gezellige sfeer en is het fijn om met elkaar te zingen.

Adres: Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven
Telefoonnummer: 06-30516179
Stad: Bodegraven
Route: Julianastraat 4
Postcode: 2411 CV


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Promising Voices Promising Voices 211 meter Interkerkelijk koor Promising Voices - Bodegraven
Praise Avond Refresh Praise Avond Refresh 393 meter Wij zijn Refresh, een praiseband vanuit de Hervormde Gemeente van Bodegraven. Ongevee...
Blues Band MOONSTAR Blues Band MOONSTAR 483 meter Blues Band MOONSTAR. A blues cover band that brings relax blues music to you.
DJ M.c. Costa DJ M.c. Costa 928 meter Na 2 jaar was het eindelijk zover onze trouwdag, dj Costa met wie we 2 jaar contract ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid