facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koops Meubelen

Koops Meubelen
Adres: Hoevelakenseweg 154, 3784 WK Terschuur, Nederland
Telefoonnummer: 06 49636451
Staat: Gelderland
District: Barneveld
Stad: Terschuur
Route: Hoevelakenseweg
Huisnummer: 154
Postcode: 3784 WK


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00–17:30
donderdag: 10:00–17:30
vrijdag: 10:00–17:30
zaterdag: 10:00–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Koops Meubelen heeft bij ons op kantoor een prachtige tafel geleverd tegen een scherpe prijs. Het blad is echt robuust en dik, voel echt kwalitatief goed aan.nnZeer tevreden mee! Zie foto's.
Eetkamerstoelen besteld bij Koops Meubelen, leken in eerste instantie heel leuk. Maar na 4-5 keer op te zitten begaven de onderstellen het. De ijzeren poten breken gewoon! Dat is niet normaal. Proberen Koops Meubelen te contacteren, geven botte reacties over de telefoon. Persoon kan me niet verder helpen. Geen aanrader.
Bankstellen set 450 euro niet meer kopen!!!nIk weet dat je er niet teveel van kon verwachten , maar na 2 maanden balken die breken terwijl er normaal op gezeten wordt... lijkt mij niet zo prima! Dit verklaart natuurlijk waarom er bij de verkoop staat geen garantie.nDit kan ik geen bankstellen noemen want dit lijkt wel een bankstel voor mensen die nooit thuis zijn... beetje om mooi te wezen. Ik raad het af om dit te kopen, kwa uiterlijk wel stoere strakke look maar de kwaliteit slaat de plank flink mis! Snel kapot en weg is je geld.
Ben hier een aantal keer geweest om meubels te kopen.nSuper kwaliteit en fijn personeel wat je graag helpt!nnErg tevreden!
Super goed geholpen in de winkel gisteren en vandaag al geleverd tegen een kleine vergoeding. Dankje wel de tafel is prachtig. Mvrg Sonja Gijsbertsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid