facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koops Computers

Koops Computers

Info

Een jong bedrijf in de IT branche. Specialist in computer onderhoud, reparatie, verkoop en thuis- en bedrijfsnetwerken. Werkzaam in de regio Drenthe.

Geschiedenis

Koops Computers is een klein bedrijf, waarbij u als klant centraal staat. Op een adequate en snelle manier helpen wij u uw probleem – waar mogelijk - op te lossen. Dit alles met als doel om u als gebruiker optimaal te laten genieten van uw computersysteem.

Koops Computers is alle dagen – behalve op zondag – bereikbaar tot 21.00 uur ’s avonds.

Adres: Goudreinet 29, 9408 JE Assen
Telefoonnummer: 06 55 26 11 06
Stad: Assen
Route: Goudreinet 29
Postcode: 9408 JE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Refurbished laptop Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noord ICT Noord ICT 2 km Computer hulp aan huis
ComputerService Assen ComputerService Assen 5 km Vandaag een iMac gebracht om een SSD kaart in te laten plaatsen. Super snel geholpen,...
PC Support Assen: Reparatie computers en mobiele apparatuur PC Support Assen: Reparatie computers en mob... 6 km Reparatie van computer en laptop in Assen. Tablet en telefoon reparatie zoals iPad en...
Recensies
Heel tevreden, zelfs mijn oude laptop, met stukje sentiment, is weer helemaal klaar voor een tweede leven. Superfijn! Randolph neemt de tijd voor je, denkt mee om alles binnen je wensen en mogelijkheden te toen. Snelle en goede service, prettige communicatie. Ik raad Koops Computers zeker aan bij familie en vrienden.
Randolph Koops heeft mij heel goed geholpen toen ik niet meer wist hoe nu verder met mijn computer. Heel professioneel, heel geduldig, heel aardig! Zowel met mijn oude desktop, de laptop, als met de tablet. Als er weer iets niet goed functioneert, dan roep ik Randolph Koops te hulp!
Vorige week een nieuwe laptop gekocht bij Koops computers. Randolph, van Koops computers, heeft mij een goed advies gegeven! De laptop is volledig thuis geïnstalleerd afgeleverd incl. gratis muis!! met alle software die ik nodig heb. Een uitstekende service ! Ook voor het oplossen van problemen met een oudere pc ben je bij Koops aan het goede adres !! Randolph nogmaals mijn dank!
Heel serieus, vriendelijk met veel aandacht voor de klant. Snel in de afhandeling en niet duur. Randolph staat aan het begin van een mooie carriere in de computer wereld als hij zo door gaat en dat zal hij zeker weten doen. Dus, zeer aan te bevelen..
Heeft mijn thuisnetwerk aangepakt en daarna ook bij mij op de zaak, Randolph heeft mij zeer goed geholpen en sinds wij bij Koops Computers zitten werkt alles als een trein! Randolph legt alles duidelijk uit, denkt mee en bied alleen oplossingen aan die echt werken!
Weet altijd mijn pc goed te repareren tegen een gunstige prijs
Goede producten, vriendelijke service. Echt een aanrader!
Klasse service, installatie en vakkundig advies betreft aanschaf nieuwe PC ontvangen. Ben 100% tevreden over de nieuwe aankoop. Vandaar maximale beoordeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid