facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koopman Optiek

Info

Word nu fan (klik bovenaan de pagina op 'Vind ik leuk') van onze facebookpagina dan blijf je op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van (zonne)brillen, contactlenzen en oogzorg.

Adres: Kaasmarkt 1, 1441 BG Purmerend
Telefoonnummer: 0299-421392
Stad: Purmerend
Route: Kaasmarkt 1
Postcode: 1441 BG



op zoek naar gerelateerd: Zonnebril Purmerend, Van Dijk brillen Purmerend, Opticien Wognum, Optiek acties, Eye Wish Purmerend, Van Dijk Optiek Landsmeer, Van Dijk Optiek Gildeplein, Optometrist Purmerend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Dijk Optiek Van Dijk Optiek 183 meter Vriendelijke mensen. Ik kom er nu zo'n kleine tien jaar als ik een nieuwe bril moet h...
Recensies
Top service! Half jaar geleden een Cartier bril bij Koopman optiek gekocht. Deze was op vakantie door midden gebroken, binnen no time gerepareerd + aanpassingen aan het glas.
Letterijk gaan je ogen pas open als je bij Koopman Optiek bent geweest. Oogmetingen, advies, service, ruime keuzes en een super goede begeleiding zijn van top klasse. Ik ben zeer tevreden met mijn bril, zonnebril en daglenzen allen op mijn persoon afgestemd zodanig dat ik in alle omstandigheden blij ben. Alle medewerkers zijn vriendelijk en kundig. met speciale dank aan Isabel en Eugenio! Koopman Optiek is een top winkel, luxe en stijlvol ingericht. Ik raad Koopman Optiek iedereen aan.
Van oogmeting tot bril, top service. Ja je betaald een hoop voor een bril maar je krijgt er heel veel voor terug, namelijk kwaliteit. Ze hebben een hele mooie collectie aan brillen en je word goed geholpen. Super mooi kleur in het glas genomen, ook daar is heel veel keus in. In 2 weken was mijn bril klaar, vind ik erg netjes. Tijdens ophalen een schoonmaak spulletje meegekregen en nog iets extra's. Top winkel, elke euro is het waard.
Inderdaad ze doen alles grondig en het ziet er zeker vakkundig uit voor zover ik dat als leek kan beoordelen maar ik schrok van de prijs voor een paar lenzen, dus ik koop nu maar maandlenzen bij een keten. Het moet ook betaalbaar blijven voor iemand met een klein inkomen.
Er worden dure brillen en glazen verkocht want zoals ze zelf zeggen verlenen zij een hoge service en leveren zij topkwaliteit. Helaas niet bij mij. Er was tot drie keer toe iets fout gegaan met de brillenglazen. Eerst kreeg ik ongevraagd een geelfilter over het glas, waarvoor je ook extra betaalt. Onduidelijke rekeningen laten ze je dan in het computerscherm zien en toen was het geelfilter gratis!!!! . Zonder geld terug te krijgen werd dit aangepast. Bril twee weken kwijt wachten op de glazen. vervolgens zat er een productiefout in het glas die zichtbaar was. Weer nieuwe glazen, weer bril twee weken kwijt. Derde keer weer een productiefout zelfde probleem, andere glas. Het werd toen zo vervelend voor de winkel dat ze net deden alsof het er niet in zat de derde keer. Uit service werd het glas wel vervangen, bril weer twee weken kwijt en in totaal 6 keer naar de winkel gekomen om dit te laten herstellen en de bril weer op te halen, daarbij ben ik ruim 6 weken de bril kwijt geweest. Ze beroepen zich op hoogstaande service maar het herstellen van productiefouten is geen service verlenen, dat is gewoon fouten herstellen. Als je dan vervolgens zegt dat dit allemaal heel vervelend is dan geven ze geen gehoor en maken ze geen gebaar naar de klant voor alle ellende en tijd die het mij heeft gekost, terwijl de glazen echt extreem duur zijn en dan mag je deze fouten toch niet verwachten. Nog niet een gratis flesje schoonmaakmiddel ter compensatie of wat dan ook. Je betaalt de hoofdprijs en als het misgaat, wat natuurlijk altijd kan, dan denken ze die bril is toch al betaald en binnen is het geld. Zich verplaatsen in de klant die veel onnodige tijd kwijt is bij een hele dure bril kunnen ze niet.
Na mijn oogoperatie een oogmeting gedaan bij Koopman , keurig en correct verzorgd. Nieuwe lenzen aangeschaft en gelijk een mooie zonnenbril heel blij mee . Kom zeker terug vriendelijke mensen , bedankt!
Koopman Optiek is een mooie winkel met een fraaie collectie monturen maar dan wel met échte vakkundigheid en kennis van zaken.
Voor het eerst oogmeting laten doen bij Hugo van Koopman. Wat een aardige kerel en erg professioneel. Mijn lenzen kunnen nog wel n jaar mee. Wel ook binnenkort bril nodig. Ik ga hier zeker bij Koopman naar op zoek
Koopman optiek is een specialist op oog techniek. Ze gebruiken de nieuwste methodes voor oogmetingen en stoppen pas als ze vinden dat ze alles hebben gemeten. In mijn geval hebben ze ook de sterktes gemeten aan de zijkant, omdat bij het autorijden ook je ooghoeken belangrijk zijn. Ook merk zonnebrillen kunnen ze 100% naar je smaak aanpassen. Plus: 100% klant tevredenheid garantie, goede na zorg, geen gedoe. nadeel: vrij prijzig, maar ja, ze leveren ook topwerk af.
Ik koop hier al jaren mijn brillen. Bert Koopman is gewoon een geweldig mens. Niet alleen is hij een expert in brillen en oogmetingen. Hij zet zich enorm in voor zijn project in Zuid Afrika. Door zijn inzet worden daar iedere dag 2000 weeskinderen gevoed en verder geholpen een bestaan op te bouwen. Dan koop je meer dan een bril bij Koopman.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid