facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koopjes Katwijk

Koopjes Katwijk

Info

Altijd verrassende, geweldige nieuwe producten tegen minimaal 20% korting, waar stapelkorting de standaard is en je persoonlijke service krijgt!

Adres: Sandtlaan 36, unit E-1a, 2223 GG Katwijk Aan De Rijn, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31614327290
Stad: Katwijk aan de Rijn
Route: Sandtlaan 36, unit E-1a
Postcode: 2223 GG


Recensies
Bonprinter besteld online, er werdt mij garantie geboden dat het apparaat zou werken. Product wordt vervolgens incompleet én defect geleverd. Contact opgenomen, eigenaar vertoont een compleet onverschillige houding, toont geen begrip, en gaat niet akkoord met een refund. Enorm onaangename communicatie vanuit de winkelier. Samengevat een totaal onprofessionele houding en een olieramp van een servicebeleid. Bestel hier niet!
Vreselijk slechte ervaring. Ik heb een snijapparaat gekocht die niet werkt en meneer wil er niet naar kijken wat er geregeld kan worden, omdat ik had het product opgehaald had omdat ik om de hoek woon en daardoor geen factuurnummer of iets had kon er niets mee gedaan worden. Super slechte service en producten jammer dat het zo moet.
Staafmixer gekocht. Kwam netjes op tijd. Opengemaakt en wat bleek... product was gebruikt. Roest aan de staafmixer.Je koopt een nieuw product dus ik begrijp het niet. Bij blokker dezelfde besteld hele verpakking in de doos zag er anders uit.
Bought a couple harddisks via BOL product arrived, turns out these are 3yr old disks. Different spec. Different type. Old open packages with what I can only assume used products inside. Now I am waiting for a response but I see from the other reviews that this might be a ripoff artist. Vertaald door Google Een paar harde schijven gekocht via BOL-product aangekomen, blijkt dat dit 3 jaar oude schijven zijn. Verschillende specificatie. Ander type. Oude open verpakkingen met daarin naar ik aanneem alleen maar gebruikte producten. Nu wacht ik op een reactie, maar ik zie uit de andere recensies dat dit misschien een oplichter is.
Kitchenaid stoofpan besteld in de kleur rood. Ik ontving de kleur roomwit. Deze direct dezelfde dag retour gestuurd vanwege de verkeerde kleur. Retour werd niet geaccepteerd omdat de pan beschadigd was zeiden ze...de pan was niet eens uit de verpakking geweest. Ik heb nu een beschadigde pan in verkeerde kleur waar ik niets mee kan. Koste mij 199 euro. Nooit zal ik meer iets bestellen bij dit bedrijf.
Ik had een usb-stick met bluetooth besteld voor mijn pc, via bol.com. Ik kreeg hem de volgende dag meteen thuis, ik maakte het open en toen was het mooi in gepakt in inpak papier en het zag er heel netjes uit. Complimenten daar voor. Niet iedere winkel doen het zo netjes en mooi.
2 set bed / tafelverhogers besteld via marktplaats volgens de advertensie. heb een bod uitgebracht voor 20 euro. maar ze wilden er 22.50 voor hebben. later zeiden ze dat ik het voor 20 euro mag. maar ze stuurden maar 1 set op ipv 2 sets !!
Erg tevreden met mijn senseo aankoop. Goede prijs, kwaliteit verhouding. Product zoals beschreven en was erg netjes ingepakt. Snelle verzending, binnen 1/2 dagen ontvangen. Erg blij mee!! De verkoper is zeker een aanrader!
Super gevarieerd assortiment, spullen worden ingepakt verzonden voor een VIP-klantbeleving, fantastische service en vriendelijk personeel, leuke spullen tegen mooie prijzen. Aanrader!!!
Oplichter! Koop hier niets!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid