facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koopchalet

Koopchalet

Info

Koopchalet; presentatie chalets, stacaravans, recreatiewoningen en vakantiehuizen te koop op parken en campings in Nederland, België en Duitsland

Geschiedenis

Chalets, stacaravans, recreatiewoningen en vakantiehuizen te koop op diverse parken en campings in Nederland, België en Duitsland



"Verkoop chalets, recreatiewoningen, vakantiehuizen en stacaravans op recreatiepark en campings in Nederland, België en Duitsland"
Adres:
Telefoonnummer: 06-53-883636
Stad: Best


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Tweedehands chalet te koop met staanplaats, Chalet kopen met eigen grond, Chalet kopen met staanplaats Veluwe, tweedehands chalet te koop met staanplaats noord-holland, Chalet te koop Noord-Holland, Chalet kopen Drenthe, Chalet te koop Brabant, Chalet kopen Veluwe
Recensies
Super tevreden met de afhandeling van de verkoop van ons chalet. Huib neemt de totale zorg van de verkoop voor zijn rekening. Snel en accuraat. Altijd goed bereikbaar en openlijke eerlijke communicatie. Top dus !!
Wij raden Koopchalet.nl van harte aan. Na een teleurstellende ervaring met een makelaar heeft Huib van Koopchalet.nl de opdracht aangenomen en onze recreatiewoning in zeer korte tijd verkocht. Hij heeft de zorg geheel uit handen genomen en is zeer open en duidelijk in zijn communicatie. Alles werd snel afgehandeld en na een fijne overdracht werd ook de financiële afwikkeling dezelfde dag nog voldaan. Wij raden Koopchalet.nl zeker aan voor de koop en/of verkoop van je recreatiewoning.
Veel van de chalets op de site zijn al maanden verkocht. Makelaar is vriendelijk en weet best veel over chalets en plaatsen. Hij heeft het behoorlijk druk want terugbellen is soms pas dagen later.
Super vertrouwde ervaring. En ons chalet verkocht via Huib. Erg blij mee
Huib was de verkopend makelaar van het chalet wat wij recent hebben aangekocht. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Komt altijd netjes zijn afspraken na, altijd aardig contact, zoekt zaken voor je uit en geeft ook goede tips, kortom een betrouwbare makelaar die de zaken goed regelt! Zouden hem zeker aanbevelen als je een makelaar zoekt voor een koopchalet!
Ik heb Huib Meeuwis leren kennen als een betrouwbaar persoon, duidelijke communicatie en zeer goede begeleiding bij verkoop van het chalet. Hij houdt je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hij staat 7 dagen per week voor zijn klanten klaar, super!
Wij werken al jaren met Huib Meeuwis en Koopchalet samen en kunnen niet meer dan lof spreken over de werkwijze en het onderlinge contact. Snel reactie per e-mail danwel telefoon. Leuk contact met Huib, Marissa, e.d.. Onze Afdeling Verkoop & Verhuur wordt ook enorm betrokken bij lopende zaken en/of bezichtigingen. Altijd goed overleg onderling. Door de jaren heen al vele handige tips ontvangen met betrekking tot online plaatsing, fotografie, tekstueel, e.d.. Laatste jaren is de verkoop van recreatieobjecten op ons terrein ook toegenomen. Veel mensen komen via de website van Koopchalet bij ons terecht voor meer informatie. Wij zijn zéér tevreden over onze samenwerking met Koopchalet en hopen nog op vele vele samenwerkende jaren!
Wij hebben ons chalet via Huib Meeuwis gekocht. Huib is een ontzettend fijne man om contact mee te hebben en wij waarderen dat hij daad bij woord voegt. Iemand van principes, in de toekomst zouden wij zeker vaker zaken doen met hem. Dank je wel Huib!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid