facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kooozie Gastouderopvang

Kooozie Gastouderopvang

Info

Gastouderopvang Kooozie bestaat sinds oktober 2015. Mocht u vragen hebben over de opvangmogelijkheden, stuur me gerust een bericht.

Geschiedenis

Sinds 1september ben ik officieel gastouder.
Nu is het zo dat ik van maandag tot en met donderdag werk en op, bijna, alle dagen 3 kindjes opvang.
Begin september heb ik ervoor gekozen het hier even bij te laten om te kijken hoe het ging verlopen, het was tenslotte helemaal nieuw voor mij (&Xavi)!
Inmiddels ben ik erachter dat er op maandag, woensdag en donderdag nog voldoende ruimte is voor nóg een kindje om op te vangen.
Dus ben of ken jij iemand die opvang zoekt op bovengenoemde dagen of heb je hier vragen over, stuur me gerust een berichtje!

Adres: Het Koolzaad 12, 5384 XR Heesch
Telefoonnummer: 0630759177
Stad: Heesch
Route: Het Koolzaad 12
Postcode: 5384 XR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderdagverblijf Piekobello & BSO De Rebbels & BSO De Toversteen Kinderdagverblijf Piekobello & BSO De Rebbel... 660 meter Kinderdagverblijf Piekobello, BSO De Rebbels en BSO De Toversteen in Heesch bieden pr...
Molshupke Molshupke 1 km flexibele gastouderopvang -samen spelenderwijs op avontuur-
Brikkies kinderopvang Brikkies kinderopvang 2 km Brikkies is een kleinschalige kinderopvang in een groene omgeving.
Gastouderopvang Rianne Wolf - van Dinther Gastouderopvang Rianne Wolf - van Dinther 2 km Hallo, ik ben Rianne Wolf - van Dinther. Sinds 2010 ben ik erkend, geregistreerd gas...
Kinderdagverblijf Meintje Kinderdagverblijf Meintje 3 km Kinderdagverblijf Meintje biedt professionele opvang voor uw kind(eren).
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid