facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koonings Bruid & Bruidegom

"Beleef de magische wereld van bruidsmode bij Koonings The Wedding Palace!De bijzondere en liefdevolle momenten die een huwelijk met zich meebrengt ervaar je in een unieke winkelbeleving bij Koonings! Al jaren zijn wij de vaste host van het programma “Say Yes to The Dress Benelux” en met 50 jaar ervaring, ruim 11.000 m² aan winkelbeleving en meer dan 4.500 jurken op voorraad, mogen wij onszelf de grootste bruidsmodezaak ter wereld noemen."
Adres: Dukaat 5a, 5751 PW Helmond
Telefoonnummer: +31493313220
Stad: Helmond
Route: Dukaat 5a
Postcode: 5751 PW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Koonings corona, Trouwjurk dames, Wedding dress Nederland, Bruidsjurk Deurne, Winkel trouwjurken, Bruidsmodewinkel, Koonings betalen, Trouwjurk met zakken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bijsterveld Bruidsmode Bijsterveld Bruidsmode 10 km Mooie jurken en heel vriendelijk personeel. Helaas was mijn jurk, na twee keer vermak...
Recensies
Meegevoerd door mijn moeder die graag eens wilde gluren in "de winkel van tv" ging ik mee kijken of ik hier mijn droomjurk kon vinden. Ik was positief verbaasd over het aanbod en werd vriendelijk geholpen met passen. Vanwege mijn zwangerschap werd er later dan normaal een afspraak gemaakt voor het vermaken. Helaas werd elke ervaring met Koonings hierna steeds minder positief. Toen ik een aantal maanden voor mijn bruiloft kon passen, werden mijn maten vlug opgenomen. Ik verwachte dat mijn lichaam nog wat zou afslanken na mijn zwangerschap en dus vroeg ik hiermee rekening te houden met het inmaken van de jurk. De aanwezige coupeuse was ronduit asociaal en bot. Nooit eerder een bruidsjurk gepast, moest ik even wennen en ontdekken hoe ik moest lopen. Ongeduldig als ze was, moest ik maar "gewoon normaal recht lopen en luisteren wat ze zei want ze had meer te doen." Luisteren deed ze verder niet. De verkoopster heeft na het vertrek van de coupeuse nog wat aangepast waardoor de jurk later beter zat. Ook verzekerde zij mij ervan dat wanneer nodig de jurk altijd nog een beetje kon worden aangepast de dag waarop ik deze kwam ophalen. Die dag kwam een paar maanden later vlak voor mijn bruiloft Wederom op afspraak. Vlug werd ik meegenomen door een verkoopster van de mannenafdeling, want ze hadden het druk. Prima. Nadat ze mijn maten half controleerde, moest ik gehaast mijn jurk aandoen. Ik mocht met veel moeite nog even poseren en mezelf bekijken in de spiegel. Mijn jurk was eigenlijk te lang en sneed in mijn huid, maar daar werd niet naar geluisterd. De jurk was teveel ingenomen. Vermaken zou echter niet nodig zijn, aldus de verkoopster. En zo werd ik buiten gebonjourd. Eenmaal thuis bleek dat de jurk aan beide kanten langs de naad vol zat met allemaal uitstekende garen van het inmaken. Die heeft mijn vriendin op de dag van mijn bruiloft er handmatig uit staan knippen. Er vielen bij het aantrekken op de dag zelf ineens kraaltjes af en de jurk schuurde nog steeds. Terwijl ik sinds het passen en inmaken nog behoorlijk wat cm's in omtrek kwijt was geraakt. Ofwel, de coupeuse had haar werk niet bepaald goed gedaan. Ik had geen idee hoe ik mijn jurk wat omhoog kon houden als ik wilde dansen en heb uit nood - dankzij de tip van mijn fotograaf - mijn jurk wat staan schuren met schuurpapier om het wat draaglijker te maken. Wanneer je voor een flink bedrag een jurk koopt en laat vermaken, verwacht je service en betrokkenheid. In mijn beleving is Koonings niet zo heel veel meer dan een mooie set voor een leuke ervaring en een omhulsel voor een jurkenfabriek waar je als klant wordt gezien als geldkoe. Gelukkig heb ik een mooie dag gehad en vond ik mijn jurk verder prachtig, maar dit niet dankzij Koonings. Er zijn betere zaken te vinden.
Funpas 2 personen €145,- Misleidend dacht dat ik een flesje bubbels erbij had. Deze moest extra betaald worden. In totaal 3 jurken gepast ouwe collectie, koffie, thee en een kleine etagere met mini zoete hapjes. Bij navraag en checken bon, schrok de persoon die ons hielp ook van de prijs. Ze is even nagaan checken. Prijs klopte en geen extra bubbels. Regelrechte aanfluiting en afzetterij. Volgende keer ga ik liever uit eten. Ik vind het misleiding en niet klantvriendelijk. Ik wilde nog body en rok kopen bij koonings. Mij niet meer gezien bij koonings.
Wat een fantastische ervaring hadden wij afgelopen zaterdag bij het uitzoeken van DE jurk voor mijn dochter. Wij hadden voor het VIP arrangement gekozen met allemaal heerlijke hapjes en bubbels. Vooral veel lof naar Senja toe die ons hielp. Door goed naar ons te luisteren toverde zij een droomjurk tevoorschijn. Dank je wel Senja, je bent een kanjer!
Vandaag hier geweest om een jurk uit te zoeken. Toen we zaten te wachten, kwam Tove aangelopen. Ik zei, ga jij mij helpen vandaag?? Ik had haar natuurlijk meerdere keren op tv gezien bij syttd. En jeetje wat een super lieve meid is zij. Ik voelde me super op mijn gemak en niks was teveel voor haar. Wat een belevenis, alleen al door het pand wat echt geweldig is, maar Tove was de kers op de taart. Ze heeft ervoor gezorgd dat de jurk gelijk vermaakt werd zodat we em direct konden meenemen. Ook de communicatie voor mijn afspraak was top, als ik vragen had werd ik gelijk gebeld, echt super! Tove, ik weet niet of je dit leest maar wat ben jij een lieverd, dankjewel voor je hulp en geduld!!
De jurk is prachtig! Mijn laatste ervaring tijdens het ophalen van de jurk was bijzonder jammer te noemen. Bij iedere pasbeurt worden je maten opgenomen. Zo ook de laatste keer toen ik de jurk ging ophalen. Mijn maten waren gelijk aan de keer ervoor echter paste mijn jurk niet. Deze was te veel ingenomen. Hierdoor moest ik wederom mijn portemonnee trekken en € 300,- extra afrekenen terwijl mijn maten gelijk waren. Waar mensen werken worden fouten gemaakt echter ben ik niet gewend dat ik als klant moet betalen voor een fout die bij dit bedrijf is gemaakt. De vorige keer toen ook al vermaakkosten betaald voor het innemen van de zijnaden van ca. € 250,- , werd mij verteld dat bij de 'laatste pas' ik vroeg moest komen zodat de jurk nog aangepast kon worden indien nodig. Wij waren vroeg aanwezig. De sfeer was onprettig te noemen. De dames zeiden dat het een enorme klus was om de jurk te herstellen en dat het eigenlijk niet die dag zou lukken. Dat ik deze maar zo mee naar huis moest nemen ik had een decolleté op mijn rug en zelf maar een coupeuse moest zoeken. Na lang 'zeuren vanuit mijn kant' gingen zij het dan toch doen, wel tegen betaling € 300,-. Ik moest betalen voor iets wat niet mijn fout was. Zonde! Wat ik aangeef, niet erg als er fouten gemaakt worden maar horen dan wel op kosten van de winkel hersteld te worden. Dat is nu niet gebeurd. Wij zijn allemaal volwassen mensen maar je hebt het niet over een pak melk waar een deukje inzit. Al met al zitten die kosten mij enorm dwars. Ik heb wel mijn jurk hersteld hij past in de kast hangen!
5 Sterren voor deze prachtige zaak. Het is nog groter en mooier dan op televisie. Maar vooral 5 sterren omdat ze het ook gewoon oplossen als er iets mis gaat. Daarnaast mijn complimenten voor de prachtige Marie-Louise. Wat een top-styliste! Ik had bij haar de afspraak en ze is lief, eerlijk, begripvol en heel enthousiast. Ze liet met verschillende stijlen passen en was echt professioneel. Ze luisterde echt, gaf eerlijk advies en was enorm rustig. Niets was te veel. Het was gewoon een feestje. Van de lunch tot de afspraak. Alles klopte en het was super gezellig. Dank je wel. Ook onze complimenten aan het hele team aan de balie.
Zeker een super mooie winkel, maar daar is ook alles mee gezegd. Personeel niet vriendelijk en niet goed geholpen, er werd helemaal niet naar mij geluisterd. Ik zou dit enkel aanrader voor de ervaring van de winkel zelf, niet persee dat je denkt daar te slagen voor je jurk.
Hier kun je ene van de beste kapper vinden. Wim van Dalen. Bedankt
Hele mooie zaak. Er zijn enkele puntjes die beter zouden kunnen. Ze staan zeker open voor verbetering wat een zeer aangenaam gevoel geeft. Ze willen heel graag dat de klant zich goed voelt en doen er alles aan om dit mogelijk te maken. Mijn kleed was super mooi en paste perfect! Een aanrader is ook om in het restaurant te gaan eten. Goed betaalbaar en zeer lekker
Afgelopen zaterdag heb ik mijn droomjurk gevonden! Ik ging voor de belevenis, en ging er niet van uit dat ik een jurk zou vinden met mijn beperkter budget. De beleving begint van het moment dat je aankomt, je wordt vriendelijk onthaald en mag vervolgens plaats nemen in de wachtruimte tot je consulente je komt halen. Kim was mijn consulente en ze was gewoon subliem! Ze nam ons mee naar de pasruimte en bood meteen een koffie/thee aan. Dan volgde een klein gesprek om te weten te komen wat ik mooi en niet mooi vond. Hierna gingen we samen op zoek naar een jurk. Kim had heel goed geluisterd, want bij de tweede jurk was het raak. Omdat mijn mama er niet bij kon zijn wachtte Kim zelfs tot we haar konden bellen om dé vraag te stellen Bedankt Kim voor je goede zorgen en ook om me zo mooi te laten voelen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid