facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koomen Transport

Koomen Transport

Info

Voor Koomen Transport staat het belang van de klant voorop. Dat uit zich niet alleen in op maat gesneden transporten, maar bovenal in de service aan u.

Geschiedenis

Voor Koomen Transport staat het belang van de klant voorop. Dat uit zich niet alleen in op maat gesneden transporten, maar bovenal in de service aan u.



"Koomen Transport is gespecialiseerd in op- en overslag en transport!Betrouwbaar en flexibel. Het zijn twee kernwaarden van Koomen Transport.Met bijna 90 jaar aan ervaring zijn wij niet ‘zomaar een transportbedrijf’, maar een volwaardige logistieke dienstverlener .We zijn een dynamisch bedrijf waar goed opgeleide mensen elke dag weer ,met enthousiasme werken en die zich volledig inzetten om uw producten in perfecte staat af te leveren.Een platte structuur, korte lijnen, hard werken, humor, no-nonsense, flexibiliteit en kwaliteit typeren onze organisatie.In samenwerking met Coldstore Wervershoof kunnen wij ook opslag faciliteren.Hierdoor kunnen wij uw vracht persoonlijk van alle gemakken voorzien."
Adres: Groothandelsmarkt 17, ZWAAGDIJK Zwaagdijk, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 6 17 99 99 88
moc.kjidgaawzerotsdloc@ofni
Stad: Zwaagdijk
Route: Groothandelsmarkt 17
Postcode: ZWAAGDIJK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: koomen transport van straalen, koomen transport verkocht, koomen transport overgenomen, koomen transport te koop, koomen transport overname, koomen transport beverwijk, koomen transport vacatures, koomen transport wormer
Recensies
Top locatie altijd vriendelijk en oplossend geholpen.
Zeer behulpzaam transport en opslag bedrijf
Fijn gezelschap. Zeer vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid