facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kooloos slapen & wonen

Kooloos slapen & wonen

Info

Kooloos slapen & wonen is gespecialiseerd op het gebied van betaalbaar slapen en alles omtrent de stoffering van een woning. Sinds 1996 in Voorthuizen

Geschiedenis

Kooloos slapen & wonen is betaalbare slaapspecialist. U kunt bij ons terecht voor een goed slaapadvies en slaapgarantie.Verder verzorgen wij alles op het gebied omtrent de stoffering van een woning.
Wij zijn een familiebedrijf en daardoor zetten we altijd een stapje meer voor een uitstekende service.

We zijn al vanaf 1996 werkzaam in de grote regio rond Barneveld/Voorthuizen. De vele recreanten waar wij tijdens hun verblijf in Voorthuizen voor werken verzoeken ons veelal om bij hun thuis te komen, hierdoor zijn we te vinden door geheel Nederland.

U parkeert bij ons gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar! Voor onze klanten uit Barneveld hebben we aan de Livingstonestraat 66 in Barneveld de mogelijkheid om stalen retour te brengen wanneer u dat beter uitkomt of op te halen als u niet in de gelegenheid bent naar Voorthuizen te komen neem hiervoor contact op met 0342-473662 om uw wensen door te geven. Uiteraard komen we ook bij u aan huis.

We staan bekend om onze inzet, service, kwaliteit & vakmanschap.

Slapen:
Kooloos slapen & wonen is gespecialiseerd op het gebied van mooi, goed en comfortabel slapen. Altijd op zoek naar slaapsystemen die veel comfort bieden, binnen een goede prijs-kwaliteit verhouding. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment vanaf een zeer aantrekkelijke prijsklasse tot innovatieve slaapsystemen van gerenommeerde merken (zoals Tempur, Lattoflex, Ubica, Eastborn, Pullman, Sealy en waterbedden van Wa'core). Ook online kunt u bij ons u bestelling plaatsen, hier vindt u een basis assortiment met een uitbreiding. In de winkel of telefonisch kan er van alles…Technisch slapen is onze passie en graag geven we daarin ons vakkundige advies welk matras of slaapsysteem het beste bij uw lichaam past. U vindt bij ons alles op dit gebied: zoals matrassen, hoofdkussen, bedtextiel, dekbedden, boxspring, houten ledikant, linnenkast, waterbed, noem het maar op…over dit onderwerp raken wij niet uitgepraat!

Wonen:
Kooloos slapen & wonen beheerst het vakmanschap van stofferen tot in de puntjes. We werken uitsluitend met eigen stoffeerders die met hun levenslange ervaring voor elke situatie wel een manier of product vinden en plaatsen die aansluit bij uw wens. Voor elke aankleding van uw vloer, raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. U vindt bij ons een grote collectie Gordijnen, Inbetweens, Vitrage, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, (houten) Jalouziën, plissé/duette, duo-rolgordijn, (rol)Hor(deur), Roede of rails, (vlekweg)Tapijt, Vinyl, Marmoleum, Laminaat, PVC-vloeren, dit alles en nog veel meer hebben we altijd in verschillende prijs-niveau’s dus voor ieder wat wils. Op onze website kunt u bij “gordijnen bestellen” gordijnstoffen kiezen/berekenen/bestellen, dit is een kleine greep uit ons assortiment. Telkens weer laten we online de door u gekozen stof en plooitype of vouwgordijn op beeld zien, zodat de keuze voldoet aan uw verwachting.

In overleg is alles mogelijk…een afspraak buiten openingstijden, stalenservice bij u aan huis, GRATIS advies aan huis (kleuren en/of producten).



"Kooloos is gespecialiseerd op het gebied van slapen en heeft een passie voor het geven van passend en persoonlijk slaapadvies.Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van raambekleding zodat u lichtinval, privacy en sfeer kunt bepalen in huis.Kom naar Voorthuizen…"

"Kooloos is gespecialiseerd op het gebied van slapen en heeft een passie voor het geven van passend en persoonlijk slaapadvies.Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van raambekleding zodat u lichtinval, privacy en sfeer kunt bepalen in huis.Kom naar Voorthuizen…"
Adres: Roelenengweg 24, 3781 BB Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342473662
Stad: Voorthuizen
Route: Roelenengweg 24
Postcode: 3781 BB



op zoek naar gerelateerd: Raambekleding Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Malestijn Completewoningstoffering Van Malestijn Completewoningstoffering 215 meter In overleg, op een fijne manier, afspraken kunnen maken voor ophalen en later weer te...
manonathome.nl manonathome.nl 2 km Persoonlijk advies aan huis voor het adviseren, meten en leveren van raamdecoratie en...
Recensies
wij hebben een box spring gekocht bij Sabine en Bas en bij de eerste kennismaking we waren nog nooit binnen geweest was het direct duidelijk dat je kunt spreken over vakmensen met kennis! het bed is uiteindelijk aangekocht een boxspring met opbergruimte! en de matrassen van tempur, een superbed met grote tevredenheid staat het er nu. De service en de installatie was uiteraard ook naar tevredenheid, alles wordt weer opgeruimd en het bed wordt zelfs geinstalleerd met de bedlampjes die ik apart had aangeschaft.
We hebben nu al een paar maanden het bed dat Kooloos bij ons heeft geplaatst. Bij de aankoop zijn we zeer goed voorgelicht en begeleid. We moesten even wachten op de levering, maar dat wisten wij. Het plaatsen van het bed is op een deskundige wijze gebeurd en alles volgens plan. Wij zijn zeer tevreden met de firma Kooloos en raden deze dan ook van harte aan.
Je wordt vriendelijk en vakkundig geholpen. Vrij om er rustig over je aankoop na te denken. De service is uitstekend. wij zijn uitermate tevreden.
Een aantal weken geleden hoofdkussens gehaald, goed advies gehad. Nu was bij mijn ouders de verstelbare bodem van het bed kapot. Dat is perfect opgelost ondanks dat de bodem niet bij hen vandaan kwam is er perfect meegedacht en alles snel opgelost! Dit bedrijf is zeker een aanrader voor een ieder die op zoek is naar de perfecte sevice! Niet verder zoeken dus!
Goed geholpen bij het uitzoeken van de raamdecoratie, prettige mensen en gemonteerd op de afgesproken dag/tijd. ervaring uit het verleden, kosteloze service na 6 jaar bij vorige aanschaf was ook reden om hier opnieuw te kopen.
Wij zijn uitstekend geholpen, waren eerst bij een andere dealer geweest voor het leveren van Power view raam decoratie van luxaflex, maar zij wilde dat niet leveren te onervaren met het product denk ik zijn toen bij Kooloos terecht gekomen, en bij het eerste gesprek wat wij hadden, wisten we dat het hier wel goed zat. Zoveel informatie over het product dat wij er direct vertrouwen in hadden. Alles keurig geplaats en werkt prima. Zijn er heel blij mee.
Wij delen graag de goede ervaring die we met de firma Koloos gehad hebben en nog hebben. Prima service bij de aankoop van ons bed. Keurig geplaatst. Wij raden iedereen die een nieuw bed/matras wil aanschaffen, gebruik te maken van een goede voorlichting en de service van de fa. Koloos. Resultaat.... Het slaapt heerlijk!
Bij de aankoop van ons nieuwe bed zijn we uitstekend voorgelicht! De afspraken van bezorgen, plaatsen, etc. is correct verlopen. En slapen nu zeer prettig, zodat de nieuwe dag die voor ligt, Doet zeggen: Ga bij Kooloos, de slaapspecialist, gerust je bed kopen!
Goed advies, fijne service en keurig afgeleverd. Zeer tevreden met het eind resultaat. Fam. van de Pol.
Goede en duidelijke info bij de zoektocht naar onze vloer.......uitgebreide offerte’s en het nakomen van afspraken..........het vakkundig leggen van onze prachtige vloer........en de mail of we tevreden zijn en of er nog klachten zijn......daarom zou ik Kooloos aanbevelen om daar een mooie vloer te bestellen en zeker te laten leggen door hun vakman!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid