facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookwinkel het Pauwtje

Kookwinkel het Pauwtje
"Mijn passie voor stylen, design en vintage hebben hun plek gevonden in Maassluis.Je kunt mijn schatten vinden op StyledbyhetPauwtje"
Adres: Voldersgracht 5 , Delft 2611 ET, NL
Telefoonnummer: 015 212 2636
Stad: Delft
Route: Voldersgracht 5
Postcode: 2611 ET



op zoek naar gerelateerd: Kookwinkel Delft, Kookwinkel Den Haag, Kookwinkel Rotterdam, Kookwinkel voldersgracht delft, Kookwinkel rijswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heinen Delftware Heinen Delftware 90 meter Super leuke zussenmiddag gehad en vriendelijk geholpen bij het inkleuren van mijn eig...
Recensies
Dit is dus de winkel waar je zowel met blijgemoed enaar binnen en weer naar buiten gaat. Ondanks de corona crisis nam de dame die me hielp alle tijd om het een en ander uit te leggen en te demonstreren, kort gezegd een pracht winkel waar je met plezier naar binnen stapt.
Wat een geweldige winkel met veel leuke accessoires en toepassingen op het gebied van 'koken'. De vriendelijke verkoopsters zijn zeer behulpzaam en geven deskundig advies. Als hobby kok ga ik er nooit met lege handen de deur uit. Al jaren een begrip in Delft en omgeving!!
Ik heb in een winkel nog nooit zoveel persoonlijke aandacht gehad als bij deze, en dat doet me goed. Het gezicht van de winkel is Heleen. Zij kan me over elk item een verhaal en de bruikbaarheid vertellen. Ik laat me hier graag inspireren, dankjewel :!
Leuke shop, slechte service. Cadeau gekregen wat ik alleen voor een tegoedbon kan ruilen terwijl ik liever de waarde elders spendeer. Dat zijn voorwaarden van 100 jaar geleden, bijzonder jammer.
Speciaalzaak voor de betere keukenspullen. Kost wat, maar dan heb je ook iets waar je jaren plezier van hebt.
Zeer goed gesorteerde winkel met prachtige spullen en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Als je van koken houd is dit de plek om leuke spullen te kopen
Ruim assortiment. Vriendelijke en behulpzame medewerker! Echte aanrader!
Mooie winkel en goed advies vd eigenaresse gehad.
Erg leuke winkel, super assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid