facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookstudio Hoeksche Waard

Kookstudio Hoeksche Waard

Info

Kookstudio Hoeksche Waard staat voor culinair genieten. Samen koken, samen eten en samen genieten. Ambachtelijke gerechten, vol smaak met pure producten.

Geschiedenis

Kookstudio Hoeksche Waard staat voor culinair genieten. Samen koken, samen eten en samen genieten. Ambachtelijke gerechten, vol smaak met pure producten. Creatief en lekker! Van 6 tot 24 personen.

Onze taak

Lekker, ambachtelijk en creatief koken

Label

Open op afspraak



"In de kookstudio in Numansdorp zijn elke maand meerdere kookworkshops te volgen die bij jou passen. Een kookworkshop is een mini masterclass waar je nieuwe gerechten leert bereiden en bijzondere kooktechnieken leert beheersen. Wil je zelf je datum kiezen, reserveer dan een kookworkshop met je team/groep vanaf 6 personen en bepaal zelf je dag en tijdstip.Aan het roer van de kookstudio staat chef Michka Chel. Ze heeft de kookstudio in 2017 zelfstandig opgericht. Michka geeft kleinschalige kookworkshops en kookcursussen over onderwerpen waar ze zelf veel ervaring in heeft. Daarnaast is ze super creatief en werkt aan haar eerste kookboek."
Adres: Burgemeester de Zeeuwstraat 57, 3281AD Numansdorp
Telefoonnummer: 0645772269
ln.draawehcskeohoidutskook@ofni
Stad: Numansdorp
Route: Burgemeester de Zeeuwstraat 57
Postcode: 3281AD



op zoek naar gerelateerd: kookstudio hoeksche waard numansdorp, kookstudio dordrecht, kookworkshop oud-beijerland, kookworkshop omgeving dordrecht, kookstudio hoeksche waard, burgemeester de zeeuwstraat, numansdorp, kookstudio 25, kookworkshop rotterdam
Recensies
Geweldige middag/avond gehad met ons jaarlijkse familie uitje met de nichten en de neven. Top geregeld, super goede sfeer, waarbij zelfs de mensen die nog geen water konden koken , super enthousiast waren. De energie en spontaniteit van Michka, Liv en de meiden die meehielpen hebben ons een geweldige dag bezorgd, waarover iedereen lovend was. Top, bedankt!!!!
Wat een enorm leuke experience! In een gezellige èn doelmatige setting bereid je met je gezelschap de heerlijkste gerechten. Een super-aanrader! Top Michka!
Met een groep van 25 collega's hebben we een borrel workshop gehad bij Kookstudio Hoeksche Waard in Numansdorp. Michka en haar team hebben ons een fantastische avond bezorgd. In teams van 2 werden de lekkerste hapjes bereid. Verrassende gerechtjes die allemaal enthousiast werden geproefd en die we thuis zeker nog meerdere keren zullen maken. Een super adres voor een actieve, culinaire avond!
Wat een toffe avond hebben wij gehad! Michka is heel gastvrij, heeft alles perfect voorbereid en laat de dingen gebeuren, zonder dat het gerecht mislukt. De gerechten zijn ontzettend verrassend en bovendien heerlijk van smaak. Een top avond en wij komen zeker nog eens terug!
Op 6/12/2022 eindigde de zesde en laatste les van de Basis Kookcursus met ons, de deelnemers, genietend van het 3-gangen diner dat we hadden bereid onder de deskundige begeleiding van Michka, de chef en onze docent. Wat kan ik zeggen over de cursus? Ten eerste was het genieten. Elke week kwam een ​​onderwerp aan bod, werd het uitgelegd en vervolgens in de praktijk gebracht. Ik ben / was een complete beginner en voelde me niet misplaatst. De aanpak maakte het gemakkelijk om te leren en te begrijpen. Waar fouten werden gemaakt kon Michka met haar kennis en ervaring vaak een snelle hersteloplossing bieden. Ten tweede was het motiverend. Door succes in de les ontstond de wens om thuis meer en beter te doen. Michka heeft duidelijk zowel de culinaire als de 'people'-skills om dit te laten werken en de Kookstudio in Hoeksche Waard heeft een fijne ambiance. Ik raad dit ten zeerste aan aan iedereen die geïnteresseerd is in koken, ongeacht je huidige niveau. Veel succes in de toekomst Michka.
Na weer een lockdown mijn verjaardagskado gevierd bij chef Michka. Heerlijk gekookt, af en toe geholpen door de chef en onwijs gezellig en lekker gegeten. Een echte aanrader!
Super leuke BBQ workshop gehad op een door Michka gekozen buitenlocatie. Veel geleerd, veel gelachen en lekker geproefd. Het werd nog een lange avond! Top georganiseerd weer!
Gisteren leuke Italiaanse avond gehad. Lekker eten gekookt en natuurlijk met elkaar opgegeten. Super leuk om te doen. Aanrader
Wij hebben ontzettend genoten van de kookworkshop Sardinië! Michka is echt top, als chef maar zeker ook als gastvrouw. We werden heel hartelijk ontvangen en kregen een enthousiaste uitleg van de gerechten die we gingen bereiden. Ze had heerlijke recepten voor ons gemaakt. En alles met de mooiste streekproducten! Na het koken mochten we met ons gezelschap aan een prachtig gedekte tafel plaatsnemen en genieten van wat we gemaakt hadden. Een culinaire en toch ook leerzame belevenis, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid