facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookstudio Eemnes

Kookstudio Eemnes

Info

De kookstudio waar koken weer leuk wordt! Of u nu een "kookgek" bent of helemaal geen kookervaring hebt, bij kookstudio Eemnes (voorheen Amersfoort) creëert u uw eigen culinaire avontuur in het midden van het land.

Geschiedenis

Als chef kok begeleidt James u graag tijdens een kookworkshop in de mooie keuken in Eemnes. U kunt samen met hem het diner koken of samen aan de tafel in de keuken genieten van alle gerechten die worden opgediend.

Italiaans, Indisch, Frans, Spaans... alle diners zijn mogelijk.

Wilt u James als privé kok inhuren? Ook dat is een mogelijkheid! Als privé kok verzorgt hij de inkoop, kookt hij in uw keuken en zorgt hij dat de keuken netjes wordt achtergelaten. U beleeft samen met uw gasten een bijzonder luxe avond in uw eigen omgeving!

Adres: Noordersingel 20E, 3755 EZ Eemnes
Telefoonnummer: 06 - 51 79 75 72
Stad: Eemnes
Route: Noordersingel 20E
Postcode: 3755 EZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boekweit, meer dan keukens Boekweit, meer dan keukens 12 meter Zoals altijd is in een dorp grote aankopen uitzoeken zoveel relaxter dan in Utrecht w...
Recensies
Superleuke kookavond gehad met een groep van 45 collega's. Bij toerbeurt kookten acht vrijwilligers. Leerzaam, maar vooral heel lekker!
Afgelopen woensdag een erg leuke workshop Indisch koken gehad bij Kookstudio Eemnes, gegeven door een super enthousiaste James. Een zeer gedreven kok die graag zijn passie voor koken deelt met de deelnemers. Daarnaast brengt hij je d.m.v. eenvoudige tips en trucs je direct thuis toepasbare kook- en bereidingstechnieken bij. Grote aanrader om samen met je team of bedrijf een van zijn workshops te volgen. Je gaat na een geslaagd dagdeel met een grote glimlach op je gezicht weer naar huis. Dankje James! Ga zo door.
Als je snel en heerlijk Indonesisch wil leren koken dan moet je bij James zijn van Kookstudio Eemnes. Mooie gerechten maken met elkaar en dan gezellig met z'n allen aan tafel om het op te eten. Iedere eerste Zaterdag van de maand op open inschrijving. Zou ook zeker een keer op de web site kijken want dan zie je wat er nog meer te doen is bij Kookstudio Eemnes.
echt een geweldige avond gehad! James is zeer gedreven met geweldige passie voor koken en dit delen met mensen! aanrader voor iedereen die van gezelligheid houd en lekker eten!
Was echt heerlijk veel geleerd
Vertaald door Google Geweldige Indonesische kookervaring. Pittig en smaakvol. Origineel Great Indonesian cooking experience. Spicy and tasteful.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid