facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookstudio De Garde

Kookstudio De Garde

Info

Kookstudio de Garde, kookworkshops onder professionele begeleiding van chef Marc Jacobs.



"Het smaakvolste uitje in de regioKookstudio De Garde voor smaakvolle, gezellige en leerzame kookworkshops. Ideaal om met je gezelschap samen actief bezig te zijn om vervolgens heerlijk te dineren in ons restaurantgedeelte. Een kookworkshop is geschikt voor alle leeftijden en je hoeft geen kookervaring te hebben.Bij het koken laten we ons inspireren door de wereld om ons heen en door het seizoen met de daarbij passende producten. Verse ingrediënten, hoogwaardige apparatuur en een prettige sfeer zorgen voor een geslaagd evenement. Met heldere en duidelijke recepten maken wij koken toegankelijk, zelfs voor de meest onervaren kok. Er wordt bij ons altijd gekookt onder de deskundige begeleiding van chef Marc Jacobs. Wij verzorgen de afwas :"
Adres: molenstraat 14b, 5988 ep Helden (plaats)
Telefoonnummer: 06 30 55 17 62
Stad: Helden
Route: molenstraat 14b
Postcode: 5988 ep



op zoek naar gerelateerd: Kookcursus Weert, Kookworkshop Valkenburg, Kookworkshop 2 personen, Kookstudio Nijmegen, Kookworkshop grote groepen Limburg, Griekse kookworkshop, Kookstudio Heerlen, Kookstudio Veghel
Recensies
Super lekker gegeten! Alles was goed verzorgd en erg vers. Altijd leuk om nieuwe gerechten te maken en weer iets te leren. We hebben genoten. Bedankt Marc voor de gezelligheid. We komen graag weer eens terug.
Locatie mooi, sfeervol. Marco, heeft alles goed voor bereid. Je kunt meteen aan de slag en Marco is er als je hulp nodig hebt Tappas gerechten. Heerlijk, een drankje erbij. We hebben een gezellige avond gehad, iedereen 13 personen vonden het Top. Marco, dank je wel Tot weer een keer Ron
Echt een hele leuke en leerzame workshop gehad met ons team! We kregen hele goede uitleg en de begeleiding was echt perfect. Ook echt een mooie locatie waar je gezellig kunt genieten van de creaties die je net gemaakt hebt.
Hier al 2 keer een hele leuke workshop gedaan. Is gewoon top, lekker eten, goeie begeleiding en uitleg, en je hoeft niet af te wassen.
we hebben genoten van ons zelfgemaakt diner, nadat we geweldig zijn begeleid door gastheer Marc. Voor herhaling vatbaar
Echt een geweldige ervaring. Super leuke avond gehad samen met eens aantal collega's en dan ook nog eens heerlijk gegeten. Mark hartelijk bedankt en ga zeker zo door.
Leuk, gezellig, leerzaam, prima georganiseerd
Vanavond met ons team een tapas workshop gehad. Super lekker! Super gezellig! Super Locatie! Super goed georganiseerd. Dank jullie wel kookstudio de Garde!!!
Heerlijk gegeten, sfeervolle ambiance en goede begeleiding. Het was een ontzettend gezellige avond.
De reservering werd ruim van te voren gedaan. Maar vervolgens de dag van te voren de mededeling gekregen via Facebook dat het niet door kon gaan vanwege vervelende omstandigheden zonder toelichting. Het geboden alternatief een dag later was ook ongepast. Het klonk alsof ze een grotere boeking hadden gekregen en het daarom geannuleerd hadden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid