facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookshop de Pepermolen

Kookshop de Pepermolen

Info

De leukste kookwinkel van Nieuwegein en omstreken met mooie merken en geweldige service!

Geschiedenis

Bij Kookshop de Pepermolen vindt u dé online deals voor uw keuken. Met een winkel in Nieuwegein (sinds 1998) kunt zowel afhalen als het product laten bezorgen. U vindt bij ons alles wat nodig is voor de keuken. Van Magimix keukenmachines, Peugeot pepermolens tot Jura koffiemachines.



"De leukste kookwinkel van Nieuwegein en omstreken met mooie merken en geweldige service!Bij Kookshop de Pepermolen vind je dé online deals voor je keuken. Met een winkel in Nieuwegein sinds 1998 kunt zowel afhalen als het product laten bezorgen. Je vindt bij ons alles wat nodig is voor de keuken. Van Magimix keukenmachines, Peugeot pepermolens tot JURA koffiemachines.#Le Creuset #ECM #JURA #Nivona #demeyere #Kitchenaid #Smit & Dorlas #Espressions #Spring #Maison Berger #Kookboeken #DDDDD #OXO"
Adres: Raadstede 53 (winkelcentrum City Plaza), 3431 HA Nieuwegein
Telefoonnummer: 0306301922
Stad: Nieuwegein
Route: Raadstede 53 (winkelcentrum City Plaza)
Postcode: 3431 HA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kookshop de Pepermolen review, Kortingscode Kookshop De Pepermolen, Kookwinkel Utrecht centrum, Kookwinkel Utrecht Hoog Catharijne, Kookwinkel Leidsche Rijn, Kookwinkel Utrecht Nachtegaalstraat, Kookwinkel Utrecht Twijnstraat, Kookwinkel Woerden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wereldwinkel-Nieuwegein Wereldwinkel-Nieuwegein 233 meter We hadden nog geen winkel bezocht en ons oog viel op een kunstwerk dat in de etalage ...
DUCQ DUCQ 655 meter ENRICH YOUR KITCHEN! En zo bedoelen wij het ook: DUCQ pannen zijn een verrijking voor...
HapjeDrankje HapjeDrankje 1 km Kookstudio en proeflokaal in Nieuwegein. In deze studio kunnen we 24 mensen ontvangen...
Jos ten Berg B.V. Jos ten Berg B.V. 1 km Erg goede ervaring met dit bedrijf. Van een bestelling die ik geplaatst had waren een...
Ritzenhoff B.V. Ritzenhoff B.V. 1 km Glas gevonden in een kringloop
Marley Spoon Marley Spoon 2 km Nog maar net begonnen met de maaltijdboxen van Marley Spoon en moet zeggen dat we aan...
Marley Spoon Marley Spoon 2 km 2 weken gebruikt gemaakt van marley spoon de eerste box ontbraken er wat groentes. en...
Knus bij Ann Knus bij Ann 3 km Het is altijd genieten bij Ann. Net of je bij haar in de huiskamer zit. Ze maakt de ...
A CUCINELLA A CUCINELLA 3 km Als echte Italië fans wilden we een feestje geven met een Italiaans thema en bijbehor...
Recensies
Het vogeltje van Zwitscherbox dat wij kochten floot niet heel erg enthousiast...We belden daarover en al de volgende dag hadden we een nieuwe in huis! Met een heel vriendelijk kaartje erbij. Wat een geweldige service en wat een aardige mensen.
Had voor mijn man zijn verjaardag een Dualit toaster besteld online bij de Kookshop de Pepermolen en heel snel geleverd alle moeite word gedaan prachtige toaster we genieten van de heerlijke tosti,s en geweldige service klasse dikke aanrader.bedankt voor het lieve briefje.fijne feestdagen.
Echt een geweldige winkel en webshop. Veel kennis, goede sfeer in de ruime winkel en niet onbelangrijk, goede koffie.
Ik had een Zwilling waterkoker besteld. Ik ben zeer tevreden. Snel verstuurd en goed ingepakt. Top!
prima winkel voor kookspullen...veel aanbod en leuk attent deskundig personeel
Perfecte service en zelfs na een belletje een persoonlijke noot bij de bestelling. Top!
zeer verzorgde, proffessionele en persoonlijke kookwinkel. Hier onze nieuwe Jura besteld die helaas niet op voorraad bleek. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang en gebeld op het moment dat de jura E8 weer beschikbaar was. Goede uitleg bij het ophalen, men neemt de tijd voor de klant inclusief prima koffie. De moeite waard om vanuit Zoetermeer naar toe te gaan.
De bestelling was heel makkelijk, prijzen zijn vergelijkbaar bij andere winkels, maar de service is helemaal prima!!
Soms wat prijzig, maar met de aangeboden kwaliteit is dan weer niks mis. Denken mee in oplossingen en hebben ook nog ideeën. Fijne kook winkel met een goed en ruim assortiment voor keuken en overige kook manieren.
Prima bedrijf. Zeer tevreden over de levering. Was goed verpakt en geheel volgens afspraak bezorgd. Wordt nog iets nageleverd en ben daar keurig over gebeld door een vriendelijke dame. Daarnaast een leuk handgeschreven kaartje bij het pakket wat het geheel wat persoonlijker maakt. Al met al een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid