facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookpunt Oisterwijk

Info

Kookpunt is gespecialiseerd in kookworkshops, catering, homecooking, foodstyling en conceptontwikkeling en werkt voor zowel particulieren als bedrijven.



"Hip, origineel en eigenzinnig. Zo zouden we onze manier van bereiden en presenteren willen omschrijven. Natuurlijk gaat dit in samenspraak met jou!Lekker bij je thuis, in je eigen woonkamer, in de tuin, midden in een weiland of in een oude loods; niets is ons te gek!Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring op welke locatie dan ook.In onze kookstudio bereiden we het eten voor, om het op locatie verder af te maken. Naast het verzorgen van food, serveren wij ook de drankjes. En ook de aankleding nemen we je graag uit handen. Zodat je volledig ontzorgd wordt! Catering van A tot Z. In Oisterwijk en ver daar buiten!"
Adres: Burgemeester Canterslaan 87, 5062 ET Oisterwijk
Telefoonnummer: 06 27 138 738
Stad: Oisterwijk
Route: Burgemeester Canterslaan 87
Postcode: 5062 ET



op zoek naar gerelateerd: Kookclub Oisterwijk, Kok aan huis Oisterwijk, Workshop Oisterwijk, Kookworkshop Hilvarenbeek, Kookworkshop Oirschot, BBQ Oisterwijk, Kookpunt Roosendaal, Walking dinner Oisterwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vel'Or Graceful Events Vel'Or Graceful Events 358 meter 'Ruim 5 jaar werken wij met ontzettend veel plezier samen met Vel’Or. Prachtige en ve...
Smaeck Kaas&Delicatessen Smaeck Kaas&Delicatessen 366 meter Wordt super mooi! Gemaakt door steigerplankenmeubels.nl
SOEPlokaal SOEPlokaal 443 meter SOEPlokaal is voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, verse en betaalbare maal...
Recensies
Betrof een Luxe BBQ catering volledige catering voor 28 personen. Werkelijk fantastische catering, tot in de puntjes perfect geregeld door Jürgen en z’n vrouw en personeel !! Zij nemen alle zorg uit handen zodat mijn vriendin en ik als gastvrouw en gastheer helemaal ontzorgd waren. Volledige catering incl. tentplaatsing, tafels, servies, glazen, eten, drank, hapjes en incl. opbouw en afbouw en opruimen, De BBQ was echt heerlijk. De verzorging en bediening perfect en gastvrij. Jürgen en zijn vrouw en personeel zijn heel vriendelijk, prettig in de omgang, flexibel en gastvrij. Al met al: het was SUPER!!! Geen enkele minpunten.Absolute aanrader! Dennis en Marleen, Vught
Onlangs met Kookpunt een geweldig event mogen organiseren. Tot in detail verzorgd! Heerlijke hapjes en drankjes. En een heel fijn team. Ik heb Kookpunt ook op diverse andere feesten mee mogen maken. Iedere keer weten ze mij te verrassen.
Het was genieten de kookles bij Kookpunt Oisterwijk. Alles tot in puntjes verzorgt , heerlijk gegeten in een gezellige ambiance .Jurgen en Job, complementen en bedankt.
Jürgen en Cindy hebben bij ons ons 25 jarig huwelijk en mijn 50ste verjaardag verzorgd! Het is altijd een feestje!! De gerechten zijn heerlijk en zien er erg mooi uit. De aankleding is geweldig, alles tot in de puntjes verzorgd en over nagedacht . Ze luisteren goed naar je wensen. Dus met andere woorden het KOOKPUNT is een echte aanrader!
Jurgen en Cindy hebben mijn 50ste verjaardag onvergetelijk gemaakt. Voor 30 dames heeft Jurgen bij ons thuis een super lunch verzorgd, die rond 17.00 uur overging in een borrel-winter BBQ, zodat ook alle mannen konden aansluiten. Ook de gehele aankleding van ons huis hebben ze voor hun rekening genomen. Samen met Cindy heb ik het thema besproken en dankzij alle leuke en creatieve ideeën van haar werd ons huis omgetoverd naar het sprookjesachtige hippe kerst. We hebben een heerlijke dag en avond gehad, alles is uit handen genomen door het Kookpunt. Zelfs de volgende dag stonden ze weer voor ons klaar om de laatste spullen op te halen en zag ons huis er weer uit alsof er niets gebeurd was. Alleen maar lof voor deze lieve, professionele mensen die in staat zijn om van een feestje een echt feestje te maken!
Al enkele jaren werken wij van Bernard Entertainment, tot volle tevredenheid, samen met Kookpunt Oisterwijk op evenementen. De zoveelste editie van de Horecava afgelopen januari was wederom een feestje! Voor de Koninklijke Horeca Nederland mocht ik als projectleider een geheel nieuwe stand en opzet bedenken. Hierbij was het fijn om Jurgen mee te nemen in dit creatieve proces om zo ook het culinaire deel tot in de puntjes geregeld te hebben. Samen hebben we wederom een geslaagde editie neer kunnen zetten, dank jullie wel! Op naar verdere samenwerking!
Bij Jurgen en Cindy kun je met een gerust hart 'je etentje aan huis' of een kookworkshop uit handen geven. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Echt topniveau. Daarnaast blijft het gemoedelijk en persoonlijk en wordt je volledig ontzorgd. Wil je een unieke ervaring op culinair gebied? Niet meer twijfelen en contact opnemen met Kookpunt.
Lekker gegeten ruime keuze,netjes en schhoon,vriendelijk personeel. Wij gaan zeker elke 2 maanden wel eten met het gezin. De jarige is gratis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid