facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookpodium Eenrum

Kookpodium Eenrum

Info

Vanaf 10-01-2014 iedere vrijdagavond geopend. Steeds wisselend menu met gastkoks en live muziek.

Geschiedenis

Kookpodium Eenrum wordt vanaf 10 januari 2014 iedere vrijdagavond gehouden in café de Pool, beter bekend als Sara’s Pannenkoekenhuis.
Onder begeleiding van twee vaste krachten nemen “gast koks” uit Eenrum en omgeving een gerecht of gang voor hun rekening. U kent het wel: mijn soep en mijn stoofschotel zijn altijd op en mijn taarten zijn gewoon de lekkerste die er zijn.
Voor €17.50 krijgt u een gevarieerd 3 gangen keuze menu* die iedere week aangepast wordt door de inbreng van de “gast kok”
Naast koken en eten zal ook een, amateur/beginnend, artiest tijdens het diner akoestisch spelen. Mooi rustig op de achtergrond maar wel sfeerverhogend.
Wil je komen koken of muziek spelen geef je dan op via:
[email protected]
Reservering maken voor een gezellig avondje uit, gebruik onderstaand email adres [email protected]
Voor agenda van de thema's zie website.
* keuze uit vegetarisch/vlees/vis

Adres: Hoofdstraat 13, 9967 RJ Eenrum
Telefoonnummer: 0610417620
Stad: Eenrum
Route: Hoofdstraat 13
Postcode: 9967 RJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Zaal Bulthuis Café Zaal Bulthuis 37 meter Café Zaal Bulthuis is gevestigd in het nostalgische pand ‘Hotel ’t Gemeentehuis’ in h...
Sara's Pannekoeken Sara's Pannekoeken 155 meter
Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant 194 meter Was heel erg gezellig! Lekker op het terras een drankje gedaan. Binnen zag het ook ge...
Abraham's Mosterdmakerij Abraham's Mosterdmakerij 194 meter Heerlijke soep.. Mooi bedrijf met slimme take away. Prachtige gezonde producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid