facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookatelier Cayenne

Info

Kookatelier in Driebergen voor workshops, catering, meeneem lunch, zakelijke evenementen en kinderfeestjes.
OPEN: SEPTEMBER 2018



"Wij bereiden met veel passie eigentijdse maaltijden uit alle windstreken. Waarom? Omdat we dat leuk vinden. We zijn gek op reizen, koken en het samenbrengen van mensen. Wij komen uit de buurt en vinden het belangrijk lokale producten te ondersteunen. Daarnaast zijn al onze producten vers en huisgemaakt met een flinke dosis liefde.In ons kookatelier zal je je snel thuis voelen, maar ook op locatie creëren wij met zorg en aandacht een culinaire invulling op maat. Wij denken graag met je mee. Uiteraard met een persoonlijke twist van Cayenne.​"
Adres: Hoofdstraat 172, 3972LG Driebergen
Telefoonnummer: 0627084453
Stad: Driebergen
Route: Hoofdstraat 172
Postcode: 3972LG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saua Catering Saua Catering 152 meter Welcome! Saua is the first Sudanese caterer in the Netherlands. We cater for events r...
Koken Bij Koksgasten Koken Bij Koksgasten 189 meter Super locatie met een leuke gast heer.
Het Wapen van Rijsenburg Het Wapen van Rijsenburg 667 meter We hebben hier heerlijk gegeten, het pand is echt prachtig. Helaas wel erg lang moete...
De vlammende chef De vlammende chef 713 meter De Vlammende Chef ingehuurd voor een BBQ voor in totaal 33 personen. Hij komt met zij...
Prive cook Katerina Argo Prive cook Katerina Argo 811 meter A passionate creative cook from Greece.
Recensies
Voor het eerst in 3 jaar kon ik eindelijk mijn verjaardagen van de afgelopen tijd vieren. Met een intiem gezelschap hebben wij olv Murielle en Nils een heerlijke middag en avond gehad met als toetje een heerlijk Italiaans hoogstandje. Alleen maar leuke reacties gehad voor deze dag. Thanks!
Hele fijne sfeer, super leuke tijd met mijn familie gehad en mega lekker gegeten ! De gastvrouw en gastheer zijn ook hele vriendelijke mensen. Een dikke aanrader!
Wat een fijne ontvangst en wat een gezellige huiselijk en professionele sfeer. Wat mij vooral opviel was de persoonlijke manier van omgaan met de kids op het kinderfeestje. Gelijk de kinderen bij de naam noemen en aansluiten bij wat er nodig was. Zeker voor herhaling vatbaar.
Cayanne is geweldig! Wat een aanwinst voor Driebergen, zo'n sfeervolle kookstudio. Ik had het geluk dat mijn vrijgezellenfeest bij Cayenne werd georganiseerd. Met zoveel zorg en aandacht ingevuld door de dames van Cayenne. Super lekkere recepten, mooie wijnen en helemaal in het Siciliaanse thema, de bestemming van onze bruiloft. Een kookworkshop bij Cayenne is een aanrader en garantie voor een heerlijke ontspannen culinaire avond!
Lekker gegeten, leuke recepten, gezellige sfeer, en leuke begeleiding. Wat jammer is dat ze een erg hoge prijs vragen voor de kinderen. Een kleine pizza en cupcake voor 25 euro per kind.
Hartelijke ontvangst, relaxte sfeer, leuke recepten en heerlijk eten. Ideale plek voor samen koken èn ontspannen samenzijn. Gastvrouw Muriëlle denkt in alle fases met je mee, complimenten!
Heel gezellig kookfeestje gehad voor ons zoontje dat 7 jaar werd! Geduldige, professionele hulp, mooie ruimte, ruime, schone keuken en gezellig ingericht om alles samen op te eten. Op deze leeftijd is wat extra hulp wel handig, omdat het helemaal zelfstandig een gerechtje maken nog niet echt mogelijk is.
Ik weet inmiddels het geheime recept van Cayenne. Rust. En in die rust denken ze mee met je plan, is alles bespreekbaar en de uitvoering fantastisch en heel erg lekker. Als je dat kan .....een Siciliaanse kookworkshop met 24 kakelende vrouwen ....dan ben je echt heel goed. En geloof me, ik kom net terug van mijn allereerste Italië bezoek waarbij ik na iedere heerlijke maaltijd zei: " en toch is Cayenne lekkerder."
Gezellig, zeer professioneel, heerlijke gerechten en smaakvol geserveerd
Mooie ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid