facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kooijman juridische diensten Letselschade

Kooijman juridische diensten Letselschade

Info

Kooijman juridische diensten is gespecialiseerd in letselschade na een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische misser er zijn voor u geen kosten!

Geschiedenis

Letselschade is al vervelend genoeg, als u dan ook nog eens allerlei papierwerk, uitzoekwerk en wettelijke termen naar uw hoofd krijgt gegooid, kan dat niet alleen lastig zijn, maar ook uw genezingsproces in de weg staan. Kooijman juridische diensten helpt u graag en neemt al het werk uit uw handen.

Voor u zijn hier geen kosten aan verbonden als het duidelijk is dat er een andere aansprakelijke partij is (of waarborgfonds).

Al de correspondentie en gesprekken zullen via Kooijman juridische diensten verlopen, alwaar kennis en ervaring aanwezig is. U kunt zich dus volledig richten op uw herstel!

Adres: 1775 ZH Middenmeer
Telefoonnummer: 06-10071540
Stad: Middenmeer
Postcode: 1775 ZH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid