facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kooij Makelaardij

Info

Aankoop makelaar
Verkoop Makelaar
Taxaties
Hypotheken



"Welkom bij Kooij Makelaardij, hét makelaarskantoor van nu!Met veel enthousiasme en plezier help ik u op weg in het proces van aan- of verkoop van uw woning. Luisteren en het onderhouden van contact is bij mij wél vanzelfsprekend en daarmee onderscheidend in de makelaarswereld.Dus als u daar naar op zoek bent en uw huis wil verkopen of kopen zonder zorgen , dan zijn we wellicht een match!"
Adres:
Telefoonnummer: +31 6 53 31 55 88
Stad: Nootdorp


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar in Pijnacker, De Laen Makelaardij, Binnenkort te koop Nootdorp, Post Makelaardij, Van dael makelaar, Molenweg Nootdorp te koop, Van der Laan Makelaardij, Hazelaarhof 6 Nootdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Real Estate Office Center Real Estate Office Center 340 meter Als makelaar optimaal bereikbaar zijn? REOC ontzorgt u graag!
VBO VBO 436 meter Als je huizenlinq als geregistreerd vbo makelaar hebt kun je als organisatie nooit ve...
Recensies
In een woord een top makelaar . Wendy van der Kooij voelt goed aan wat de wensen van de klanten zijn en heeft een brede kennis van de markt. Ze is een hele fijne, betrouwbare en plezierige makelaar. Een zeer integer persoon. Ze is heel goed bereikbaar en wanneer ze niet gelijk op kan nemen, belt ze meestal op zeer korte termijn en in ieder geval altijd terug. Ze heeft goede kennis van de lokale markt en werkt correct. We hebben een hele fijne samenwerking en goeie communicatie ervaren. Altijd bereidt om ergens mee te helpen of het voor je te regelen. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen deze makelaar aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid