facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KOOC

KOOC

Info

100% Biologische, verse, gezonde kant-en-klare maaltijden, bezorgd in heel Nederland. Verzadigend, groenterijk en in eigen keuken bereid. Gerechten die bovendien gluten-, lactose- en caseïnevrij zijn, zijn Inspired by Ralph Moorman.

Geschiedenis

Vergeet wat je weet over kant-en-klaar. KOOC bereidt en bezorgt gezonde kant-en-klare maaltijden. Onze maaltijden zijn door een voedingscoach @Ralph Moorman samengesteld en 100% biologisch, bevatten geen onnodige toevoegingen en zijn gluten, lactose en caseïne vrij. Alleen de puurste producten worden gebruikt om onze maaltijden mee te bereiden. Die natuurlijke rijkheid proef je!

Adres: Oost Havendijk 8, 3247 LD Dirksland
Stad: Dirksland
Route: Oost Havendijk 8
Postcode: 3247 LD



op zoek naar gerelateerd: Ekoplaza maaltijden, Verse maaltijden Amsterdam, Gezonde gerechten aan huis, Ohmyguts, Maaltijdbutler, Gezond eten bestellen Zaandam, Vers aan Tafel, Kant-en klare maaltijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoCuisine CoCuisine 0 meter Niet vriendelijk
VGR Food VGR Food 775 meter VGR Food is een dynamische onderneming met een focus op kwaliteit, innovatie en betr...
Recensies
Ik ben zeer verdeeld over de maaltijden van Kooc. Sommige zijn lekker en andere vallen erg tegen. Zojuist vegan moussaka op. Weer zo'n tegenvaller. Snap niet waarom het de naam moussaka mag dragen. Gelukkig weet ik dat het gezond is. Ik denk niet dat ik nog eens ga bestellen. De service en verpakking is overigens wel goed.
Het gekozen eten op deze online website bevalt me tot nu toe prima!!!
Heerlijk, verse en gezonde maaltijden. Perfect als je het belangrijk vindt om gezond te eten en/of een glutenintolerantie hebt of vegan eet. Porties zijn niet heel groot maar als lunch of als je geen grote eter bent prima. Heb je geen tijd om een gezonde maaltijd te koken, doen!
Wat fijn dat er nu kant en klaar maaltijden op de markt zijn die passen binnen mijn voedingspatroon. Gezonde maaltijden die glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij zijn. Ideaal wanneer je een keer minder tijd hebt om zelf te koken of wanneer je het jezelf gewoon even lekker een keer gemakkelijk wilt maken.
Vanavond een heerlijke maaltijd gegeten. 100% glutenvrij en biologisch. Ga zeker vaker bestellen. Zulke maaltijden vind je niet in de supermarkt.
Wat een verrukkelijke maaltijden! Ik had er drie besteld en er 2 van in de vriezer gedaan. Als ik even makkelijk en gezond wil eten dan ga ik voor een KOOC maaltijd!! Ik ben helemaal fan.
Ook op super drukke dagen is gezond eten heel makkelijk want ik het een KOOC maaltijd in huis. Heel blij mee!
Bewijs dat gezond ook smakelijk kan zijn, ik ben een grote eter en heb meer dan voldoende aan de grote porties. Makkelijk, snel en gezond. Super combi!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid