facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kontiki

Info

Gelegen op het zonnigste Zuidstrand van Walcheren is Kon-Tiki Beach de plek bij uitstek!! Onze ligging is ideaal voor uw dagje op het strand waarbij wij u graag voorzien van een verfrissend drankje en een heerlijke maaltijd.

Geschiedenis

Gelegen op het zonnigste Zuidstrand van Walcheren is Kon-Tiki de plek bij uitstek!! Onze ligging is ideaal voor uw dagje op het strand waarbij wij u graag voorzien van een verfrissend drankje en een heerlijke maaltijd. Kon-Tiki biedt u een scala aan mogelijkheden, waarbij onze gastvrijheid voorop staat. Een huwelijk, barbecue of borrel, familiefeest, babyborrel of afscheid, bedrijfsfeest of verjaardag, u kunt alles bij ons komen vieren. Wij hopen u van harte te mogen ontvangen in ons strandpaviljoen gelegen bij Westduin Vlissingen.

Be our guest!

Het team van Kontiki Beachclub heet u van harte welkom.

Producten

lunch, diner, drankjes, ligbedden, ijsjes, cocktails, bier, wijnen, frisdrank



"Gelegen op het zonnigste Zuidstrand van Walcheren is Kon-Tiki de plek bij uitstek!! Onze ligging zowel ideaal voor een dagje op het strand of voor het organiseren van een bruiloft, barbecue, borrel, familiefeest, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag. Je kunt alles bij ons komen vieren.Wil je meer informatie over onze mogelijkheden?Mail dan naar [email protected] team van Kontiki Beachclub heet u van harte welkom.PS: De actuele openingstijden staan op onze website."

"Gelegen op het zonnigste Zuidstrand van Walcheren is Kon-Tiki de plek bij uitstek!! Onze ligging zowel ideaal voor een dagje op het strand of voor het organiseren van een bruiloft, barbecue, borrel, familiefeest, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag. Je kunt alles bij ons komen vieren.Wil je meer informatie over onze mogelijkheden?Mail dan naar [email protected] team van Kontiki Beachclub heet u van harte welkom.PS: De actuele openingstijden staan op onze website."
Adres: Zwanenburg 7 , Vlissingen 4384 LX, NL
Telefoonnummer: 0118 551 466
ln.hcaebikit-nok@ofni
Stad: Vlissingen
Route: Zwanenburg 7
Postcode: 4384 LX



op zoek naar gerelateerd: kon tiki beach curacao zoover, van der valk curacao met vlucht, kon tiki expeditie, van der valk curacao all inclusive, van der valk curacao tui, thor heyerdahl, kon tiki wikipedia, kon tiki betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Panta Rhei Panta Rhei 2 km Goed bier, mooi uitzicht. Lekker gegeten, niet bijzonder maar gewoon goed. In ieder g...
Timmerfabriek Timmerfabriek 4 km Het hotel is onlangs geopend na een vertraging rondom vergunningen. Wat een aanwinst ...
Recensies
Toplocatie! Zeer vriendelijk personeel: serveren met een lach maakt de sfeer helemaal af. Zelfs high-end koekjes voor de hond.
Leuke strandbar voor jong en oud. Snacks en drank verkrijgbaar. Speeltuin en met je voeten in het zand. Terras aanwezig.
Vriendelijk personeel! Avond eten was simpel en niet lekker.. kant en klaar, niet vers lijkt het. inktvis ringen zat geen smaak aan , kip was droog allebei te lang gefrituurd. Schijnbaar was de hamburger niet verkeerd, de friet was ook wel prima. Het is er wel gezellig, maar heb geen hoge verwachtingen van t eten..
Op 16 september zijn we getrouwd bij Kon-Tiki beach. Het was een onvergetelijke dag, wat grotendeels werd veroorzaakt door het geweldige team van Kon-Tiki! Het personeel was vriendelijk en  het eten was ontzettend lekker en de porties waren ruim!. Ook toen het helaas regende was de sfeer binnen super leuk en gezellig! In de voorbereiding stond Cees voor al onze suggesties open en konden we de dag precies zo inrichten als wij zelf wilden. We konden de dag voor onze bruiloft al langskomen om wat spullen voor de aankleding te brengen, wat voor ons echt ideaal was en Cees was op de dag zelf ook aanwezig om het e.e.a. te coördineren. Zo zijn onze gasten die slecht ter been waren met de auto opgehaald en vlak voor het strandpaviljoen afgezet. Op de locatie zelf is een groot scherm, microfoon, speakers en lichten voor het feest. De DJ kon daarom snel alles aansluiten en hebben wij hier niks van gemerkt. Er was een ruim assortiment aan drankjes en de borrelhapjes waren lekker! Enorm aan te raden deze locatie!
Gezellig paviljoen, met geweldig zicht op de zee, heerlijke soep en prachtig belgde stok- broodjes. Fijne bediening en nette toiletten
Mooi strandtent met goed uitzicht op mondeling Westerschelde. Kan goed Zeeuws Vlaanderen ook zien en alle grote schepen richting Antwerpen. Voor strandgasten een aparte afhaal voor drank en ijs. Parkeren kan betaald aan de andere kant van de duinen. Niet duur, dagprijs €11,-
Heel tof strandcafeetje. Lekkere drankjes en zeer mooie gerechtjes om te eten. Mooi verzorgd en vriendelijk.
Lekkere steak en visgerechten. Heel vriendelijke bediening
Leuk ingericht. Gezellig en lekker eten. Ik denk vooral voor de vis liefhebber. Redelijk veel keus kwa vis. Zelf ben ik meer een vlees eter. Wat weinig keus kwa vlees. Daarom 4 sterren.
Prima eten en mooi uitzicht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid