facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kontakt der Kontinenten

Info

http://kontaktderkontinenten.nl Haal de wereld binnen

Geschiedenis

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie.
Kontakt der Kontinenten Training & Advies verzorgt in het kader van wereldburgerschap cursussen, trainingen en conferenties.

Adres: Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg
Telefoonnummer: 0346 35 17 55
Stad: Soesterberg
Route: Amersfoortsestraat 20
Postcode: 3769 AS



op zoek naar gerelateerd: Amersfoortsestraat 20 Soesterberg, amersfoortsestraat 20, 3769 as soesterberg, Kontakt der Kontinenten arrangement, Thermen Soesterberg Hotel, Hotel Soesterberg aanbieding, Plattegrond Kontakt der Kontinenten, Sauna Soesterberg, Wintertuin kontakt der kontinenten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Klooster Cenakel Het Klooster Cenakel 234 meter Aardige zuster
Soesterberg Live Soesterberg Live 983 meter SOESTERBERG LIVE
Recensies
Een nachtje gebleven in een redelijk ruime 1-persoonskamer. Goede koffie/thee voorzieningen in de lounge en prachtig verbouwd restaurant met uitstekende kaart. Heerlijk gegeten! Ondanks corona maatregelen top geregeld.
prima hotel, aardig en behulpzaam personeel, wij verblijven hier zeker 2 x inde maand en bevalt prima ! wij zijn zeer tevreden altijd, vaak in andere hotels geweest inde omgeving maar niet tevreden . wij blijven komen
Goed personeel! Mooi hotel en lekker eten!
corona tijd. men verplicht een mondkapje doch er worst nergens aangegeven dat het verplicht is. Wettelijk gezien is een verplichting niet terecht. dan maar ergens anders ontbijten.
Verrassend goed en mooi conferentie hotel. Alles prima verzorgd en van alle gemakken voorzien. Ook qua corona voorzieningen. Veel mooier dan op de foto's in de brochure en op de site. Alleen de voor ons gereserveerde zaal was iets aan de krappe kant voor de grootte van het gezelschap 10.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid