facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koninklijke Industrieele Groote Club

Koninklijke Industrieele Groote Club

Info

Vereniging de Koninklijke Industrieele Groote Club is een actieve businessclub en sociëteit aan de Dam in Amsterdam.

Geschiedenis

De Club kan bogen op een roemrijke historie en is gevestigd in het monumentale pand 'Industria' aan de Dam, sinds eeuwen het dynamische hart en het zakelijke en culturele centrum van hoofdstad Amsterdam. Het originele interieur draagt bij aan de exclusieve, grootstedelijke ambiance. U weet zich omringd door kunst en cultuur en door een gevarieerd en geanimeerd gezelschap van mensen uit het zakenleven en andere maatschappelijke geledingen. De sociëteit beschikt over een bar en een restaurant met een uitstekende keuken. De bediening is uiterst professioneel, de sfeer open en gastvrij.
De goede keuken, de uitgebreide wijnkaart, de vele activiteiten, de uitstekende sfeer, de juiste mensen en de persoonlijke benadering zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw club.

U vindt de Club nabij het Nationaal Monument en het Koninklijk Paleis - met vele winkels binnen bereik - op circa 5 minuten loopafstand van parkeergarages en het Centraal Station; ook met overig openbaar vervoer is de Club prima bereikbaar.



"Een levendige sociëteit vol historie waar dagelijks opnieuw geschiedenis wordt geschreven."
Adres: Dam 27 , Amsterdam 1012 JS, NL
Telefoonnummer: 020 624 2220
ln.cgi@ofnibulc
Stad: Amsterdam
Route: Dam 27
Postcode: 1012 JS


Openingstijden

Maandag: 12:00-23:00
Dinsdag: 12:00-23:00
Woensdag: 12:00-23:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: industrieele groote club lidmaatschap, industrieele groote club wiki, koninklijke industrieele groote club leden, industrieele groote club oorlog, hotel industrieele groote club, igc, groote club amsterdam 1945, dam 27 amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MyTable MyTable 67 meter
Joki Toedeledoki Joki Toedeledoki 71 meter
Sabine Rabbe Sabine Rabbe 71 meter
Hotelvrijmibo Hotelvrijmibo 71 meter
Hotel Die Port Van Cleve Hotel Die Port Van Cleve 251 meter Top hotel, super vriendelijke personeel, mooie kamers en prima ontbijt! Perfecte ligg...
De 3 Vrienden Amsterdam De 3 Vrienden Amsterdam 283 meter Vertaald door Google À geweldig restaurant waar ik mijn vriend van over de hele werel...
zazas zazas 285 meter Heerlijk gegeten leuke en fijne bediening. Aanrader om naar toe te gaan. Leuke avond ...
Actief Events Actief Events 407 meter
Holland Tour Guides Holland Tour Guides 407 meter Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
PastaBar PastaBar 412 meter Lekkere pizza kwatro statsjone
Kookerij de Singel Kookerij de Singel 416 meter Een heerlijke avond gehad met gezelligheid en lekker eten. Een mooie plek geschikt vo...
Specialtours Amsterdam Specialtours Amsterdam 428 meter Wij hebben het ik hou van holland diner geboekt. We vonden het tegenvallen. De spelle...
Restaurant Mama Maria Restaurant Mama Maria 444 meter Super lekker! Personeel is ook zeer vriendelijk, een echte aanrader!
Recensies
Goed verzorgde vergadering gehad met schitterend uitzicht op de Dam. Goede lunch en snelle goed reacties op vragen. Veel dank!
Door gastheer Siebe is het ontzettend fijn om een training of cursus te volgen. Voor hem zijn de 5 sterren. Hij is zeer behulpzaam, vriendelijk en weet nog precies wat je dieet wensen zijn. Leuke locatie zo dicht bij de stad.
Superlezing over geopolitiek rondom Zwarte zee
Altijd goed. Klassieke stijl. Het belangrijkste is de wijze hoe de medewerkers je echt het gevoel geven een gewaardeerde gast en clublid te zijn. Restaurant vriendelijk geprijsd. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding voor wat betreft de wijnen.
Bedrijfsuitje. Bij binnenkomst in de zaal op de tweede verdieping was het belachelijk warm. Verademing om in de eetzaal te komen waar het een stuk koeler was en het eten was voortreffelijk! Prachtige zaal maar met name door het schitterende uitzicht op de dam. De bediening was duidelijk goed opgeleid en de gastheer deed zijn werk uitmuntend.
Een van de mooiste gebouwen waar ik ben geweest.
Goed bereikbaar, ruime entree en gebouw, buitengewoon geschikt voor lezingen met aansluitend receptie. Aan de Dam, dus op een echte hotspot. Onduidelijk of er een lift aanwezig is.
Mooie private club, goed eten maar blijft wel wat formeel. Maar wellicht is dat juist het idee achter een club.
Interessante bijeenkomsten en vergeet het restaurant niet. Hier kun je fantastisch eten
Voor leden die aangenaam willen verpozen en een eenvoudige doch voedzame maaltijd willen nuttigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid