facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Konings-groep

Konings-groep

Info

Konings Glasvezeltechniek is ontstaan door de veranderingen in de telecom en behoefte voor het realiseren van moderne en supersnelle verbindingen.



"Konings-Groep is een middelgroot bedrijf met een 70-tal vaste medewerkers. Het bedrijf is zeer breed inzetbaar in de boven en ondergrondse infra structuur. Konings-groep is te verdelen in drie bedrijfstakken: Kabellas, Glasvezeltechniek en Verlichtingstechniek. Het bedrijf is in staat alle technische werkzaamheden uit te voeren voor zowel de traditionele koperverbindingen, de glasvezelverbindingen als voor het openbaar verlichtingsnetwerk.Dit bedrijf dat gecertificeerd is voor ISO 9001, VCA** CKB en BRL 7004 kent nog steeds een gezonde groei wat vooral komt door de gemaakte tijdsafspraken en de constante kwaliteit van de geleverde werkzaamheden."
Adres: de Heinen 4, 5371 MJ Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486-414395
Stad: Ravenstein
Route: de Heinen 4
Postcode: 5371 MJ



op zoek naar gerelateerd: Konings vacatures, Konings Facebook, Konings infra
Recensies
Fijn bedrijf om mee samen te werken
Goed bedrijf niks op aan te merken
Goed service en kwalitatief vakwerk geleverd
Vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid