facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koning & Hartman

Koning & Hartman

Info

De oplossingen van Koning & Hartman zijn een combinatie van producten, systemen en diensten, waarbij de klantvraag altijd centraal staat. We bedenken, leveren, installeren en beheren oplossingen op het gebied van Telecom en Industrie.

Geschiedenis

Technologie speelt een sleutelrol in onze samenleving. Digitalisering leidt tot een hyper-connected wereld waarin technologie leidend is in alle facetten van de samenleving.

De oplossingen van Koning & Hartman zijn een combinatie van producten, systemen en diensten, waarbij de klantvraag altijd centraal staat. We bedenken, leveren, installeren en beheren oplossingen op het gebied van Telecom en Industrie. Door ons technologisch inzicht weten we hoe technologie nuttig toe te passen en kunnen we innoveren. De kennis van onze mensen zorgt daarin voor de meerwaarde voor onze klanten. Die combinatie van technologie en innovatie noemen we Technovation.

Koning & Hartman is actief in de Benelux en heeft kantoren in Amsterdam, Delft en Vilvoorde (BE).

Adres: De Passage 120, 1101 AX Amsterdam
Telefoonnummer: 015-2609906
Stad: Amsterdam
Route: De Passage 120
Postcode: 1101 AX



op zoek naar gerelateerd: Koning en Hartman telecom, Energieweg 1 Delft, Axians Telecom Networks
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Koning & Hartman.

Amsterdam automatiseringsdienst

openingstijden, locatie, vervoer. De Passage 120 amsterdam kabel- en satelliettelevisie kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Koning & Hartman adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Koning & Hartman. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Koning & Hartman delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Whimbrel Tech Whimbrel Tech 8 km Whimbrel Tech is about Space Technology from all over the world.
Liberty Global Europe Liberty Global Europe 14 km Fijn gebouw om te werken, koffiebar lekker om te zitten
CryptoRobots CryptoRobots 99 km Automated trading tools for cryptocurrency exchanges
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid