facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koning Goedhart

Koning Goedhart

Info

thema-restaurant in Middeleeuwse sfeer met a la carte en thema-diners. Met groot terras en gratis parkeergelegenheid.

Geschiedenis

Beleef de Middeleeuwen! De tijd van zwaarden, schilden, kastelen en goed gevulde eettafels. Van stoere kerels en prachtig geklede vrouwen. Waan je als een ridder, koning of een prinses. Themarestaurant Koning Goedhart in Oirschot biedt de gasten een enerverende avond uit in een Middeleeuwse ambiance. Het personeel, het interieur, aankleding en de menukaart van het restaurant nemen je mee terug naar de lang vervlogen tijden waarin samen eten een waar feest was.

De heerlijke avond kan uitgebreid worden met een potje kegelen in het naastgelegen kegelcentrum D’n Oirschotse Kegel. Heerlijk eten, een sfeervolle ambiance en de spanning van het kegelen!



"Beleef de Middeleeuwen! De tijd van zwaarden, schilden, kastelen en goed gevulde eettafels. Van stoere kerels en prachtig geklede vrouwen. Themarestaurant Koning Goedhart in Oirschot biedt de gasten een enerverende avond uit in een Middeleeuwse ambiance. Of je nu drakenbiefstuk aan het bakken bent op onze tafelbarbecue, trollenburgers van de kleine kaart bestelt, smult van de vele proefplanken na het oplossen van de puzzels, of met een grote groep een middeleeuwse avond beleefd, alles staat in het teken van de Middeleeuwen."
Adres: Oude Grintweg 69A, 5688 MB Oirschot
Telefoonnummer: 0499577800
Stad: Oirschot
Route: Oude Grintweg 69A
Postcode: 5688 MB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro de Verwennerij Bistro de Verwennerij 2 km Lekker gegeten met voldoende grote porties. Brood vooraf lekker met zeker genoeg krui...
Recensies
Heerlijk Eten en Drinken, Zeer leuke en vriendelijke bediening. Gunstige prijs. Heel gezellige ,mooie locatie. Je kunt er gezellig kegelen. Een echte aanrader !!!
Kegelen een keer wat anders dan bowlen en nog uitdagender ook. Verrassend leuk spel op een leuke locatie met goede bediening. Tevens lekkere lokale speciaalbieren te koop.
Lekker gegeten, vriendelijk personeel en een gezellige ambiance. Na het eten kegelen wat ook erg leuk is, onder het genot van een hapje en drankje. Ook een mooie locatie voor grote gezelschappen!
Verrassend. Gezellig gekegeld. Met heerlijk hapje erbij. Niet 't nieuwste van 't nieuwste maar gezellige landelijke locatie met vriendelijke bediening.
Super lekker gegeten. Daarna 1,5uur gekegeld. Een geweldig avondje uit met het hele gezin. Aanrader!!
Vandaag de verjaardag van mijn vrouw gevierd. Ontvangst was erg aardig. Was een hele fijne middag. Bediening was meer dan goed. Er werd goed over nagedacht om het geheel te laten slagen..Het eten was top.
Erg sfeervol, personeel doet alles voor culinair genot van klanten.
Goed uitleg over het kegelen Klantvriendelijkheid top! Zeker een aanrader. Het was erg gezellig!
Leuk concept, spellen spelen om de volgende gang te verdienen. En nog lekker eten ook.
Leuk om een uur / anderhalf uur te kegelen hier. Er zijn 4 banen in een aparte zaal met een bar. Voldoende parkeerplaatsen aan de overkant van de straat. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid