facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koning de Visspecialist

Koning de Visspecialist

Geschiedenis

Over Vishandel Koning


Vishandel Koning opende in 1940 haar deuren in de Rembrandtstraat in Amstelveen. Drie generaties Koning dreven de vishandel met hart en ziel en bouwden in zestig jaar tijd aan het begrip 'Vis van Koning' , wat zoveel betekende als Kwaliteit, Versheid en Betrouwbaarheid in vis en visproducten.

Na bijna zestig jaar verhuisde de zaak in 1997 naar winkelcentrum Stadshart en in 2002 namen Nico Schokker en Jan Tol de leiding van de visspeciaalzaak over van familie Koning. Jan Tol werkte al vanaf zijn 16e in de zaak en Nico Schokker was inmiddels al jarenlang medewerker en beschikte over 16 jaar viservaring in verschillende disciplines.

Met de overname kozen Jan en Nico nog nadrukkelijker voor een breed en altijd voorradig assortiment verse en wilde vis. In dit segment behoort Visspecialist Koning tot de allerbeste visspeciaalzaken van Nederland. Alle vis wordt vanaf de afslag op versheid en kwaliteit beoordeeld en eigenhandig in de zaak gefileerd. De totale controle van de visketen op versheid en kwaliteit leverde in 2005 een nominatie op voor Visspecialist van het Jaar. Met name het aanbod en de kwaliteit van de verse vis werd door de jury van bijzondere kwaliteit bevonden.

Met de verse vis als uitgangspunt is ook een meer culinaire weg ingeslagen. Spannende vishappen en lekkere en unieke bereidingswijzen hebben altijd Jan en Nico's aandacht. Regelmatig trekken ze erop uit om visbeurzen en hoog aangeschreven vishandels te bezoeken, op zoek naar inspiratie en ideeën voor nieuwe gerechten of om op de hoogte te blijven van de laatste marktontwikkelingen. Alle sauzen, marinades en vis-groenten-kruidencombinaties zijn oorspronkelijk en worden zelf gemaakt.

Met Jan en Nico is de sterke naam van Vishandel Koning ook voor de komende generaties in goede handen. Zij en hun team van 17 medewerkers verwelkomen u graag. Ze staan dagelijks klaar om u van een onberispelijk en heerlijk stuk vis te voorzien.



"Koning de Visspecialist is een viswinkel in Amstelveen met een breed en luxe assortiment. Denk aan unieke, zelfbereide hapjes, handgesneden gerookte zalm en verse vis van uitstekende kwaliteit.Iedere dag staat er een gemotiveerd team voor u klaar om u van de lekkerste producten te voorzien. Kom langs en geniet!"
Adres: Nieuw Loopveld 10, 1181ZK Amstelveen
Telefoonnummer: 0206415646
Stad: Amstelveen
Route: Nieuw Loopveld 10
Postcode: 1181ZK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vishandel de Koning, Schilder Vishandel, Sliptong bakken koffiemelk, Vd Hooplaan Amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PizzaMaffia-NL PizzaMaffia-NL 568 meter Pizza Maffia is een vergelijkingssite waar je verschillende restaurants kunt vergelij...
Nestlé Professional NL Nestlé Professional NL 610 meter Nestle CEO: water is geen mensenrecht. Dit soort bedrijven direct boycotten.
Amstelveen Helpt Amstelveen Helpt 670 meter Amstelveen Helpt is voor mij een extra manier om mensen bekend te maken met het eten ...
Rotideluxe Amstelveen Rotideluxe Amstelveen 1 km Heer erg lekker, ook super attente bezorger. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Stichting Eten in de Olmen Stichting Eten in de Olmen 2 km heel gezellig en voor 10 euro een 3 gangen en zo lekker chappo
Rikkies Healthclub Rikkies Healthclub 3 km Afvallen met lekker en echt eten!
Recensies
Ik had via Uber Eats 10 broodjes besteld, hiervan hebben hebben wij er maar 9 ontvangen. Ik heb hierover gebeld, zij legde het problemen bij ons dat wij dit hadden veroorzaakt of de bezorger neer. Sloten het volledig uit dat ze zelf mogelijk een fout hadden gemaakt en kwamen met geen tussen oplossing heel jammer en zeker niet klantvriendelijk. Het was de eerste keer dat wij hier broodjes hadden gehaald en zullen dat dus door de klantonvriendelijkheid niet meer doen.
Gewoon de beste kwaliteit vis Een aanrader voor iedereen die van vis houd en een beetje meer wil uitgeven want hij is wel wat duurder dan een ander, maar de kwaliteit is dan ook perfect. En vriendelijk personeel.
Smaakloos broodje makreel. Een uitje kon er op verzoek met chagrijn nog net vanaf. Zeer slecht gebakken kibbeling. Smaakloos geheel. Of slechte dag of omheen lopen.
De allerslechtste gebakken mosselen die ik ooit heb gegeten! Vet, zout en volgens mij meerdere keren gebakken. Nooit meer!!!
Op zondag geopend tot 17.00 uur. Stap ik op mijn fiets en daar aangekomen constateer ik dat de winkel is gesloten. Ik raad u aan dit ook op internet en uw website te vermelden. Leve de moderne communicatie middelen. Heel makkelijk als je het maar up to date houdt. Slechte beurt mijnheer Koning!!!!!
Helaas niet zo goed , kibbeling slap en kruimelig
Gebakken mosselen kwamen in een soep van vet, niet te eten. Daarnaast durven ze 3, ik zeg 3!!!! euro voor een blikje cola te vragen. 1e en laatste keer voor mij.
Goede kwaliteit maar niet goedkoop
Onlangs kibbeling en een haring gekocht. De haring was niet helemaal wat ik van een haring verwacht. De kibbeling was echt niet te eten, het was sompig, vet en in eerste instantie koud. Toen we vervolgens om een nieuwe portie vroegen omdat het koud was, was dat geen probleem. Vervolgens leek het alsof wij precies dezelfde portie, alleen dan nog een keer ondergedompeld in de frituur, terugkregen. Persoonlijk denk ik dat ze de term prijs - kwaliteitverhouding hier niet begrijpen. Echt ontzettend duur.
Fantastisch deze haring .word vers schoongemaakt Ja dat verhaal weten we maar dit is echt lekkere haring en navraag bij de eigenaar is de haring van parketvloer. Echt top haring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid